Γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Γιατί θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Μάξι Λοβέρα στην προσπάθειά του να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που παίρνει στον Ολυμπιακό. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει καλά τις δυνατότητες του Μάξι Λοβέρα καθώς είχε δώσει ουκ ολίγες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στον Ολυμπιακό. Και θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πράγματα από έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένες ικανότητες και καλά στοιχεία, έτσι ώστε να έχει μία εκ των έσω λύση για το κενό του Γενάρη λόγω των απουσιών του Αγκιμπού Καμαρά και του Γκάρι Ροντρίγκες στο Κόπα Άφρικα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Λοβέρα είχε ξεκινήσει καλά όταν επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει δανεικός στην Ρασίνγκ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι αριθμοί του δεν εντυπωσιάζουν και από καιρό η ομάδα της Αργεντινής είχε λάβει την απόφαση να μην προχωρήσει σε συζητήσεις για την αγορά του από τον Ολυμπιακό ή οτιδήποτε άλλο μπορούσε να συζητηθεί για τον 22χρονο άσο που έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Γι΄αυτό άλλωστε και δεν τον χρησιμοποιούσε τους τελευταίους μήνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία συμμετοχή σε ολόκληρο παιχνίδι (είχε αντικατασταθεί στο 88') για τον Λοβέρα έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου. Πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες δηλαδή. Έκτοτε έπαιξε άλλη μία φορά βασικός, τον Οκτώβριο, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Σποραδικά αγωνιζόταν για λίγα λεπτά σαν αλλαγή, ενώ από το Νοέμβριο έμεινε μόνιμα σε πάγκο ή εκτός αποστολής.

Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα για να μπορέσει να επιστρέψει σε καλό ρυθμό και να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η αναζήτηση ώστε να παραχωρηθεί ξανά είτε με πώληση είτε με δανεισμό. Εκτός αν ο ίδιος αποδείξει ότι μπορεί αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά. Εύκολο δεν θα είναι σίγουρα...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate