Για ποιον παίκτη απέρριψε πρόταση ο Ολυμπιακός από μεγάλη ομάδα της Γαλλίας

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Για ποιον παίκτη απέρριψε πρόταση ο Ολυμπιακός από μεγάλη ομάδα της Γαλλίας

Για ποιον παίκτη απέρριψε πρόταση ο Ολυμπιακός από μεγάλη ομάδα της Γαλλίας
Οι Γάλλοι είχαν μια σκέψη ανάλογη της περσινής. Αλλά ο Ολυμπιακός έκοψε κάθε κουβέντα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι μια περίοδος που η κουβέντα για τα μεταγραφικά όχι μόνο έχει ανοίξει για τα καλά, αλλά αποτελεί την αγαπημένη συνήθεια όλων. Πάντοτε συμβαίνει στη διακοπή των Χριστουγέννων. Πάντοτε θα συμβαίνει λίγο πριν ανοίξει και επίσημα μια μεταγραφική περίοδος. Και γρήγορα αυτή η κουβέντα μετατρέπεται σε πραγματικότητα. Με παίκτες να φεύγουν και να έρχονται.

Ο Ολυμπιακός είναι μονίμως πρωταγωνιστής σε αυτές το πάρε – δώσε. Λαμβάνει μέρος στη διαδικασία ενός μεταγραφικού παζαριού που αφορά μεγάλα ποσά. Πήρε ήδη τον Κώστα Μανωλά και ετοιμάζεται σιγά – σιγά να τον εντάξει στο rotation. Σύντομα θα υπάρξει και νέα μεταγραφική κουβέντα για όσους θα έρθουν. Αλλά όχι μόνο. Γιατί το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πάντα παίκτες που έχεις πολλά να πεις.

Υπήρξε πριν από λίγες μέρες χειροπιαστή πρόταση προς τον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστή του ρόστερ του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «10», η Σεντ Ετιέν ήταν εκείνη που χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού. Ο στόχος της; Ο Ουσεϊνού Μπα. Με τους Γάλλους να έχουν την ίδια ιδέα με την περσινή, όταν και την ίδια περίοδο είχαν αποκτήσει τον Παπ Αμπού Σισέ. Δηλαδή; Δανεικός έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Πέρσι ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σισέ. Φέτος για τον Μπα; Ούτε που το συζήτησε. Για δύο λόγους: ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει για την ενδεκάδα. Ο Μανωλάς δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει σε αυτή. Και ο Σισέ φεύγει για το Κόπα Άφρικα.

Και ο δεύτερος έχει να κάνει με την ποσότητα των κεντρικών αμυντικών του ρόστερ. Αν κάποιος στόπερ είναι να φύγει, αυτός θα είναι ο Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος είναι εκείνος που δεν έχει θέση στο rotation. Εκείνος που έχει χάσει αρκετή από την εμπιστοσύνη του προπονητή. Για εκείνον μπορεί να ανοίξει η κουβέντα. Για τον Μπα έκλεισε πριν καλά – καλά γίνει θέμα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate