Τα δημοσιεύματα από Τουρκία για Μασούρα και τι πραγματικά ισχύει (pic)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Τα δημοσιεύματα από Τουρκία για Μασούρα και τι πραγματικά ισχύει (pic)

Τα δημοσιεύματα από Τουρκία για Μασούρα και τι πραγματικά ισχύει (pic)
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, η Τράμπζονσπορ έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Γιώργο Μασούρα!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Σειρήνες» από Τουρκία για τον Γιώργο Μασούρα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας, η Τράμπζονσπορ είναι η ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον Έλληνα εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της Sabah, η ομάδα από την Τραπεζούντα έχει στα πλάνα της τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και αναμένεται να κάνει προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Έλληνα ακραίο επιθετικό των ερυθρολεύκων.

Την ίδια ώρα, πάντως, και παρά τα δημοσιεύματα από τη Sabah, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενόχληση από τους Τούρκους στον Ολυμπιακό για τον Μασούρα. Και έως τώρα δεν προκύπτει από πουθενά πως θα υπάρξει σύντομα κάτι.

«Η Τραμπζονσπόρ ξεκινά προσπάθεια για να αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, προσθέτοντας και τα λόγια του της ομάδας της Τραπεζούντας, Αχμέτ Αγκάογλου, ο οποίος είχε δηλώσει πως ο σύλλογος θα αποκτήσει και τρίτο Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά τους Μπακασέτα και Σιώπη.

Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, με τους Πειραιώτες να έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate