Έντονη φημολογία: Ο Μανωλάς τον Γενάρη έρχεται στον Θρύλο!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Έντονη φημολογία: Ο Μανωλάς τον Γενάρη έρχεται στον Θρύλο!

Έντονη φημολογία: Ο Μανωλάς τον Γενάρη έρχεται στον Θρύλο!

 Μία έντονη φημολογία έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες. Ο Κώστας Μανωλάς στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει;

Ολυμπιακός και Κώστας Μανωλάς. Μία υπόθεση που έρχεται εκ νέου στη δημοσιότητα για να ταράξει και πάλι τα νερά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κώστας Μανωλάς άλλωστε δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να έρθει στον Ολυμπιακό και… χθες. Αν η Νάπολι δεν έφερνε τόσο αντίσταση ίσως και από το καλοκαίρι να είχε επιστρέψει.

Έμεινε στη Νάπολι, με εισήγηση και του Σπαλέτι, αλλά η κατάσταση δεν άλλαξε, μιας και δεν αγωνίζεται. Η επιθυμία του παραμένει ίδια. Θέλει Ολυμπιακό και δεν το κρύβει.

Τις τελευταίες ώρες πάλι ήρθε θέμα με την υπόθεσή του. Θέμα… Κώστας Μανωλάς στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Η αλήθεια όμως ποια είναι; Δεν θα είναι απίθανο αν εν τέλη τον Γενάρη έρθει στο Πειραιά. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η Νάπολι αν δεν αλλάξει στάση δύσκολα θα συμβεί αυτό.

Μία περίπτωση πάντως που έχει καπνό, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει και φωτιά…

Ιταλικά media: «Ο Ραϊόλα έχει μιλήσει με Ολυμπιακό για τον Μανωλά!»Ιταλικά media: «Ο Ραϊόλα έχει μιλήσει με Ολυμπιακό για τον Μανωλά!»

Ο έμπειρος στόπερ παραμένει σε πρώτο ειδησεογραφικό πλάνο στην Ιταλία και τα ρεπορτάζ στέκονται στις επαφές του agent του για τον Γενάρη.

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Μανωλάς όπως αναφέρουν φήμες είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία ο Μίνο Ραϊόλα ήρθε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και τη Μίλαν για το μέλλον του Κώστα Μανωλά. Σημειώνεται ότι υπήρξαν συζητήσεις χωρίς όμως ακόμα τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προβάλλεται και αναφέρεται στην Ιταλία ως πιθανός επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του έμπειρου σέντερ μπακ. Στην Ιταλία θεωρούν σχεδόν δεδομένο πως θα φύγει τον Γενάρη. Ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό έχει 74 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ και στη Νάπολι έχει 74 ματς με 4 τέρματα και 1 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate