Ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ του Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ του Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό

Ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ του Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό

Κάθε χρόνο και αποτελεσματικότερο παρουσιάζει τον Ολυμπιακό στη Super League ο Πέδρο Μαρτίνς. Τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια με τις απώλειες στον πρώτο γύρο και η «μαθηματική» πρόοδος από σεζόν σε σεζόν.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει και πολλά ακόμη που δεν έχει καταρρίψει. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πετύχει στο φινάλε του φετινού πρώτου γύρου να έχει τις λιγότερες απώλειες σε βαθμούς για την ομάδα του στη Super League σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές του. Και είναι εντυπωσιακή η μαθηματική πρόοδος σε αυτόν τον ουσιαστικό τομέα από τον προπονητή του Ολυμπιακού και την ομάδα του.

Στην πρώτη του περίοδο στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς σε 15 αγώνες του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα είχε χάσει 12 βαθμούς. Ήττες από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ με 1-0, ισοπαλίες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ξάνθη (όλες με 1-1)

Πρόπερσι οι απώλειες του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο σε 13 αγωνιστικές μετά την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής, ήταν 8 βαθμοί. Με τις ισοπαλίες 1-1 με Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και με το 0-0 στην Ξάνθη.

Ενώ πέρυσι στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς στον πάγκο έχασε 6 βαθμούς Οι ισοπαλίες με 1-1 με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ.

Φέτος ο αριθμός κατέβηκε κι άλλο. Χαμένοι βαθμοί είναι 4, από τις δύο «λευκές» εντός έδρας ισοπαλίες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Είναι κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, αυτή διαρκής βελτίωση των Πειραιωτών και μάλιστα σε εποχές που πάντοτε έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate