Ακτινογραφία των δανεικών του Ολυμπιακού - Τι κάνουν; (pics)

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ακτινογραφία των δανεικών του Ολυμπιακού - Τι κάνουν; (pics)

Ακτινογραφία των δανεικών του Ολυμπιακού - Τι κάνουν; (pics)
Από τον Χασάν έως τον Νικολιά και από τον Ραντζέλοβιτς έως τον Τσούμιτς, to10.gr σας παρουσιάζει τι έχουν κάνει μέχρι τώρα οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το 2021 βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου, το 2022 έρχεται να πάρει τη θέση του και αυτή είναι μιία καλή στιγμή για να ρίξουμε μια ματιά στο τι έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού.

Το φετινό καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενίσχυσαν μόνο το ρόστερ τους, αλλά το ελεύθερωσαν κιόλας, παραχωρώντας παίκτες, που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, για να πάρουν παιχνίδια στο πόδια τους και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τους χρειαστεί ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς, δόθηκαν με τη μορφή δανεισμού σε διάφορε ομάδες.

Βέβαια, κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην πάρουν ποτέ τον δρόμο της επιστροφής προς τον Πειραιά και να συνεχίσουν την καριέρα τους μακριά από το λιμάνι. Όπως και να ‘χει, πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι δέκα δανεικοί των Πειραιωτών.

Αχμέντ Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν αγωνίζεται στην Κόνιασπορ, στην οποία παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αιγύπτιος άργησε να βρει τα πατήματα του, ενώ τον άφησε πίσω και ένας τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε στην αρχή, όμως μετράει 11 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα, έχοντας πετύχει 1 γκολ. Επίσης, έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς δόθηκε δανεικός στη Λεγανές στο… παρά ένα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, την τελευταία μέρα. Και αυτό γιατί δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντως, ο Σέρβος εξτρέμ δείχνει να έχει προσαρμοστεί αρκετά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 19 ματς με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, μετρώντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

Νίκολα Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει παραχωρηθεί στη Λουκέρνη από τις 31 Οκτωβρίου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Ο 22χρονος άσος δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του στο 100%, ενώ αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε στα… πιτς. Συνολικά μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 10 συμμετοχές με τη φανέλα της ελβεετικής ομάδας.

Πέπε

Ο Πέπε είχε δοθεί δανεικός στη Φαμαλικάο από το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, ο ο δανεισμός του στην πορτογαλική ομάδα ανανεώθηκε. Πέρσι ήταν βασικός και όπως φαίνεται «γεμάτη» παρουσία έχει και φέτος.

Αφού έμεινε εκτός στα τρία πρώτα παιχνίδια, πλέον βρίσκεται συνεχώς στο αρχικό σχήμα της πορτογαλικής ομάδας. Μετράει 13 συμμετοχές, έχει σκοράρει 1 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Μάξι Λοβέρα

Ο Μάξι Λοβέρα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στις 9 Φεβρουαρίου στη Ρασίγνκ στην Αργεντινή και την τελευταία μέρα του Δεκεμβρίου ο δανεισμός του λήγει.

Φέτος έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις με τη φανέλα της αργεντίνικης ομάδας, όμως όλες είναι ολιγόλεπτες, ενώ δεν έχει κάποιο γκολ ή ασίστ.

Λεονάρντο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης είχε δοθεί δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ για δύο χρόνια από τον Οκτώβριο του 2020, ενώ μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς από τους Γερμανούς στη συμφωνία.

Φέτος όμως δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής στην Bundesliga 2. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μπακ έχει παίξει σε μόλις 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 1 στο DFB Pokal, όπου είχε και μία ασίστ. Συνήθως βρίσκεται στον πάγκο.

Μαμαντού Κανέ

Ο Μαμαντού Κανέ αποκτήθηκε τον φετινό Αύγουστο από τη Νέφτσι Μπακού, όμως οι «ερυθρόλευκοι» τον άφησαν να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 24χρονος μέσος μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νέφτσι, ενώ έχει σκοράρει και ένα τέρμα. Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός τον είχε αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League πριν τον κάνει δικό του.

Γιάννης Μασούρας

Ένας από τους Έλληνες παίκτες που δόθηκε δανεικός το καλοκαίρι ήταν ο Γιάννης Μασούρας, με τους Πειραιώτες να τον παραχωρούν για έναν χρόνο στη Σπάρτα Ρόντερμαν.

Στην αρχή οι εμφανίσεις του στην Eredivisie ήταν ολιγόλεπτες, όμως πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της ολλανδικής ομάδας και αγωνίζεται βασικός. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 10 ματς.

Φράνκο Σολδάνο

Ο Φράνκο Σολδάνο δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Φουενλαμπράδα, με τη συμφωνία να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μετράει 13 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, πότε ως βασικός και πότε ως αλλαγή, αλλά και 2 στο Κύπελλο, όπου έχει πετύχει και ένα γκολ.

Αλέξανδρος Νικολιάς

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ τον Σεπτέμβριο του 2020 για 2+1 χρόνια.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος μέσος μέτρησε 22 συμμετοχές με τη φανέλα των «βυσινί» στην Superleague, σκοράροντας και ένα τέρμα, ενώ και φέτος στη δεύτερη κατηγορία έχει γεμάτη παρουσία, μετρώντας 7 εμφανίσεις. Επιπλέον έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια Κυπέλλου.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate