«Δέκα ομάδες για τον Αγκιμπού...»

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

«Δέκα ομάδες για τον Αγκιμπού...»

«Δέκα ομάδες για τον Αγκιμπού...»

Σφαγή... στα πόδια του νεαρού άσου από τη Γουινέα, Αγκιμπού Καμαρά, σύμφωνα με το "Foot Mercato" το οποίο φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον επιθετικό χαφ του Θρύλου και κάνει λόγο για διψήφιο αριθμό ενδιαφερόμενων ομάδων.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Ο Αγκιμπού Καμαρά είδε ότι στη Λιλ δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρότζεκτ για τον ίδιο και αποφάσισε να αρνηθεί τη γαλλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία και του πρότεινε τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι και τώρα δεν μετανιώνει καθόλου. Δέκα ομάδες ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή για το φαινόμενο από τη Γουινέα. 

Αναμφισβήτητα θα είναι ένας από τους σταρ της εθνικής του κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα. Η Λίβερπουλ έχει τσεκάρει τον Αγκιμπού σε αρκετά παιχνίδια και θα συνεχίσει να το κάνει.

Επισημαίνεται ότι είναι και η Νιούκαστλ που τον παρακολουθεί στενά και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον κοστολογεί 15.000.000 ευρώ. Ποσό ικανό να κάνει τη Λιλ να μετανιώνει που δεν πίστεψε στις πιθανότητές του».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate