Αταλάντα: Αυτό είναι το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Αταλάντα: Αυτό είναι το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Αταλάντα: Αυτό είναι το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού

Η Αταλάντα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τα play off του Europa League. Αυτό είναι το προφίλ της. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την Αταλάντα θα βρει στον δρόμο του ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των play off του Europa League. Οι «Μπεργκαμάσκι» τα τελευταία χρόνια αποτελούν ισχυρή δύναμη στη Serie A ενώ παίζουν και θεαματικό ποδόσφαιρο.
Θυμίζουμε ότι τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα. Άρα οι Πειραιώτες θα παίξουν το πρώτο παιχνίδι στο Μπέργκαμο και μια εβδομάδα μετά θα την υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έβαλε δύσκολα σε Μάντσεστερ και Βιγιαρεάλ
Η ήττα στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League από τη Βιγιαρεάλ (είχε αναβληθεί λόγω χιονόπτωσης) στο Μπέργκαμο, έστειλε την Αταλάντα στα play off του Europa League.

Στο Champions League τερμάτισε τρίτη στον έκτο όμιλο με 6 βαθμούς, κερδίζοντας τη Γιουνγκ Μπόις εντός 1-0 και φέρνοντας ισοπαλίες με τους Ελβετούς (3-3), τη Βιγιαρεάλ (2-2 εκτός) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2 εντός), ενώ ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική από τους Ισπανούς στο Μπέργκαμο (2-3) και από τους «κόκκινους διαβόλους» στην Αγγλία (3-2). Πέρσι κατάφερε να φτάσει ως τους «16» του Champions League, ενώ πρόπερσι ως τα προημιτελικά.

Στο -3 από την κορυφή του Καμπιονάτο
Για τρεις διαδοχικές σεζόν φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της (στην 3η θέση για την ακρίβεια) Serie A και εφέτος είναι στο -3 από την κορυφή του Καμπιονάτο. Και παρότι το όνομα της δεν είναι από τα... βαριά, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Καμπιονάτο ενώ στα παράσημα της είναι ο περσινός τελικός του Κόπα Ιτάλια.

Την αναγέννησε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι!
Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είναι ο προπονητής της Αταλάντα. Ο 63χρονος τεχνικός συνιστά τον αναμορφωτή της «Θεάς». Ανέλαβε το 2016, έχοντας πετυχημένες θητείες σε Τζένοα και Παλέρμο, αλλά αποτυχημένη μισή σεζόν στην Ίντερ το 2011.

Με την ανάληψη των ηνίων στηρίχθηκε σε παίκτες από τις ακαδημίες, παίκτες που είχαν θεωρηθεί περιττοί από άλλες ομάδες και μεταγραφές λαχεία και σχημάτισε ένα σύνολο που παίζει εκπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο, μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα και είναι πιστό σε σχηματισμό 3-4-2-1.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate