Άλλες αγωνίες έχει τώρα ο Ολυμπιακός για τον Αγκιμπού

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Άλλες αγωνίες έχει τώρα ο Ολυμπιακός για τον Αγκιμπού

Άλλες αγωνίες έχει τώρα ο Ολυμπιακός για τον Αγκιμπού

Η... μισή Ευρώπη παρακολουθεί τον Αγκιμπού Καμαρά αλλά τον Ολυμπιακό άλλο τον απασχολεί τώρα για τον χαρισματικό άσο του. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη για τον Αγκιμπού Καμαρά είναι ασταμάτητα, με ονόματα πολλών ομάδων να εμπλέκονται, με Λίβερπουλ και Νιουκάστλ να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 20χρονο άσο, με ομάδες από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία να είναι ενδιαφερόμενες και πάει λέγοντας. Για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο δε σκοπεύει να παραχωρήσει, περιμένοντας ότι θα αυξηθεί κι άλλο η τιμή του.

Άλλες αγωνίες έχει αυτές τις μέρες ο Ολυμπιακός για τον Αγκιμπού, όχι τη μεταγραφή του και τα εκατομμύρια. Ο παίκτης βρίσκεται στη Γουινέα με την αποστολή της Εθνικής του για το Κόπα Άφρικα και είναι... περικυκλωμένος από τον κορονοϊό. Με έναν εκ των παικτών που έχει προσβληθεί να είναι, ως γνωστόν, ο Μαμαντού Κανέ που ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι δανεικός στη Νέφτσι.

Ο Αγκιμπού όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του είναι σε διαρκή προσπάθεια να αποφύγουν να νοσήσουν, την ώρα που η ομοσπονδία έχει προγραμματίσει πριν από το ταξίδι στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα να πάει η ομάδα και στη... Ρουάντα για να δώσει δύο φιλικά στις 2 και 6 Ιανουαρίου.

Στον Ολυμπιακό εύχονται και προσεύχονται να πάνε όλα καλά με τον παίκτη τους και να επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα δίχως να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ώστε να βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν το ίδιο αποτελεσματικά με ό,τι πέτυχε στο πρώτο κομμάτι, αναδεικνυόμενος σε κορυφαία μεταγραφική επιλογή του περασμένου καλοκαιριού παρόλο που ήταν η λιγότερο δαπανηρή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate