Ο αλγόριθμος «μίλησε» – Με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη ή Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο αλγόριθμος «μίλησε» – Με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη ή Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Ο αλγόριθμος «μίλησε» – Με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη ή Αταλάντα ο Ολυμπιακός
Μεγάλες φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες για τον Ολυμπιακό να κληρωθεί με μία εκ των δύο ομάδων της Ισπανίας ή την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League και πλέον ετοιμάζεται για τους «32» όπου θα βρει όπως όλα δείχνουν μία μεγάλη ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι ερυθρόλευκοι θα μάθουν επίσημα τον αντίπαλο τους το μεσημέρι της Δευτέρα (13/12) στην κλήρωση που θα γίνει, ωστόσο μπορούν από τώρα να ετοιμάζονται για ένα «δυνατό» όνομα, καθώς ο… αλγόριθμος έχει ήδη κάνει μερικούς υπολογισμούς.

Ο Ολυμπιακός έχει μοιρασμένες πιθανότητες. Σχεδόν… Διότι είναι δύο+μία ομάδες που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπροστά τους.

Η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη είναι σύμφωνα με τον αλγόριθμο οι δύο πιο πιθανές ομάδες της κλήρωσης για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Και μάλλον είναι και οι δύο πιο δύσκολες ομάδες που μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός στα μπαράζ.

Η πιθανότητα των Ερυθρολεύκων να κληρωθούν με τους Καταλανούς και τους Ανδαλουσιανούς φτάνει το 15,46%.

Ωστόσο από κοντά βρίσκεται και η Αταλάντα, με μειωμένες πιθανότητες όμως, σε σχέση με τα δύο μεγαθήρια της Ισπανίας, καθώς η «Ντέα» συγκεντρώνει ένα ποσοστό που ξεπερνά το 14%.


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate