Αντύπας: «Δύο θέσεις ''παίζουν'' για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Το έξτρα κίνητρο των Βέλγων»

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Αντύπας: «Δύο θέσεις ''παίζουν'' για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Το έξτρα κίνητρο των Βέλγων»

Αντύπας: «Δύο θέσεις ''παίζουν'' για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Το έξτρα κίνητρο των Βέλγων»
Ακούστε τα όσα ανέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Αμβέρσα, Ηρακλής Αντύπας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στα δύο ερωτηματικά που υπάρχουν για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Αντέρβπ, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αναφέρθηκε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Αμβέρσα, Ηρακλής Αντύπας.

«Δύο θέσεις παίζουν για την ενδεκάδα. Παπασταθόπουλος αντί του Μπα και αν θα μπει ο Μπουχαλάκης αντί του Αγκιμπού, αν θα πάει με τρία χαφ. Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά που ήταν το συνηθισμένο σχήμα. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή, αφού έχει μελετήσει την Αντβέρπ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. 
 
Στη συνέχεια, επισήμανε την ανάγκη ο Ολυμπιακός να κερδίσει, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η Φενέρ θα κάνει την έκπληξη στο άλλο ματς του ομίλου απέναντι στην Άιντραχτ, και μπορέσει η ομάδα του Μαρτίνς να πάρει την προνομιούχο πρώτη θέση στον όμιλο.

«Ποντάρω στους Τούρκους σε ένα πράγμα, αφού η νίκη στο Europa δίνει 630 χιλιάδες ευρώ, που δίνει ένα καλό συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή. Κάτι που μπορεί να σκεφτούν και οι Βέλγοι που θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η Αντβέρπ είναι μία περίεργη ομάδα και ο Ολυμπιακός θα πάει με πλάνο Κωνσταντινούπολης, αφού οι Βέλγοι παίζουν όσα βάλουν-όσα φάνε και έχει φανερές αδυναμίες στην άμυνα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι καλά και αυτό φάνηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ έχουμε και την επιστροφή του Εμβιλά στις καλές εμφανίσεις», κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate