"Χρυσάφι" από Νιουκάστλ στον Ολυμπιακό για... Μαρτίνς και κορυφαίο άσο - Στο "κόλπο" ο Μίνο Ραϊόλα!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

"Χρυσάφι" από Νιουκάστλ στον Ολυμπιακό για... Μαρτίνς και κορυφαίο άσο - Στο "κόλπο" ο Μίνο Ραϊόλα!

"Χρυσάφι" από Νιουκάστλ στον Ολυμπιακό για... Μαρτίνς και κορυφαίο άσο - Στο "κόλπο" ο Μίνο Ραϊόλα!
"Βουίζει" το Νησί για πρόταση εκατομμυρίων, "ντου" και από Ιταλία. Πώς μπορεί να συνδέεται το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο προπονητή με μία μεγάλη μεταγραφή; Ποιος βασικότατος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των Άγγλων και τα χρήματα που απαιτούν στο Λιμάνι. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συνεχείς είναι οι… σειρήνες για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, καθώς οι εμφανίσεις τους, κυρίως στην Ευρώπη, έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα σκάουτερ πάνω τους.
 
Φυσικά στην κορυφή της λίστας αρκετών ομάδων και μάλιστα όχι τώρα, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι, δεν είναι άλλος από τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να δείξει πως πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί… πολυτέλεια για τους Ερυθρόλευκους, ενώ δεν είναι τυχαία η εκτίναξη που έχει στην αξία του, καθώς από το 2018 που έφτασε στον Πειραιά και τα 4 εκατομμύρια ευρώ, έχει φτάσει στα 15 μόλις σε τρία χρόνια.

Άλλωστε ο 24χρονος έχει καταφέρει να αγωνιστεί 43 φορές σε διεθνείς διοργανώσεις, σημειώνοντας μάλιστα και τρία γκολ κάτι που σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα που έχουν για αυτόν οι Ευρωπαίοι. Έτσι μέχρι στιγμής αυτά που γνωρίζαμε ήταν πως η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε πραγματικά πολύ σοβαρά, παρά το γεγονός ότι δεν έγινε επίσημη πρόταση, ήταν η Νάπολι. Οι Παρτενοπέι, μάλιστα, το καλοκαίρι σύμφωνα με τα Μέσα της Ιταλίας, σκέφτονταν σοβαρά να βάλουν και τον Καμαρά στο… παιχνίδι της συζήτησης για τη μεταγραφή του Μανωλά στους Ερυθρόλευκους, κάτι που όμως τελικά δεν έγινε.

Τις προηγούμενες μέρες ακόμα ένας σύλλογος της Serie A, η Ρόμα, ήταν αυτή που έδειξε αρκετά ζεστή στο να αποκτήσει τον Αφρικανό, με τα ρεπορτάζ από την Αιώνια Πόλη να μιλάνε για ανθρώπους των Τζιαλορόσι να τον έχουν παρακολουθήσει σε Γιάννενα και Αγρίνιο, ενώ μάλιστα τονίζουν πως η απόφαση για κίνηση τον Ιανουάριο είναι σχεδόν… δεδομένη.

Τα πράγματα όμως δεν σταματάνε εδώ και μάλιστα έγινε γνωστό πως και η Νιούκαστλ κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Καμαρά, μιας και ο ατζέντης του, ο Μίνο Ραϊόλα έχει πολλές διασυνδέσεις στο Νησί και εκτός από τους Ανθρακωρύχους, θέλει να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες του ώστε να τον προτείνει και σε άλλες ομάδες της Αγγλίας.

Βέβαια κάτι τέτοιο αν συμβεί, ακόμα και αν δεν καταλήξει στη Νιούκαστλ, θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του Αφρικανού καθώς θα αγωνίζεται στο κορυφαίο, κατά πολλούς, πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ τα χρήματα που θα λαμβάνει θα είναι πολύ περισσότερα από σχεδόν όλες τις υπόλοιπες επιλογές του. Όσο για την βελτίωσή του, δεν υπάρχει λόγος πως το Νησί αποτελεί ιδανικό προορισμό για τον Καμαρά.

Κάποιοι πάντως βιάστηκαν τα τελευταία 24ωρα, να συνδέσουν το ξαφνικό ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Καμαρά, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τελικά όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς τον… πρόλαβε το 43χρονος πρώην προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου!

 

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate