Ολυμπιακός-Βόλος: Εκνευρισμός Αμπασκάλ και..Τσουκαλά! (pic)

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός-Βόλος: Εκνευρισμός Αμπασκάλ και..Τσουκαλά! (pic)

Ολυμπιακός-Βόλος: Εκνευρισμός Αμπασκάλ και..Τσουκαλά! (pic)
"Τρελάθηκε" ο κόουτς του Βόλου και... αρπάχτηκε με την εξέδρα! Το πέναλτι που κέρδισαν οι Ερυθρόλευκοι στο 80' ήταν η αφορμή να υπάρξει μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ισπανό προπονητή του Βόλου να είναι έξαλλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλη ένσταση υπήρξε στο 80' τις αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων με τον Βόλο, όταν ο Ρέαμπτσιουκ κέρδισε πέναλτι, με τους παίκτες των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα.

Το ίδιο έγινε και στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας, με τον Γκιγιέρμε Αμπασκάλ να κάνει κίνηση με τα χέρια του ότι ο Μολδαβός "βούτηξε", κάτι που έκανε κόσμο από την εξέδρα να απαντήσει, με τον Ισπανό να καλεί τους παίκτες του να έρθουν άμεσα στον πάγκο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν αυτός που ηρέμησε την κατάσταση, μιλώντας με τον νεαρό τεχνικό των φιλοξενούμενων, κάτι που έφερε την συνέχεια της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ παράλληλα και παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθούσαν να μιλήσουν στον κόσμο της ομάδας.
  
Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω, ανάμεσα στους οπαδούς που βρέθηκαν πάνω από τον πάγκο του Βόλου, ήταν και ο Τάκης Τσουκαλάς:
 

 

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate