Θύρα 7: Στο πλευρό των οπαδών του Άρη με βαριές ατάκες για Μπέο - "Έκαναν το αυτονόητο "

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Θύρα 7: Στο πλευρό των οπαδών του Άρη με βαριές ατάκες για Μπέο - "Έκαναν το αυτονόητο "

Θύρα 7: Στο πλευρό των οπαδών του Άρη με βαριές ατάκες για Μπέο - "Έκαναν το αυτονόητο "
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβγαλαν ανακοίνωση το απόγευμα της Δευτέρας (8/11) όπου αναφέρθηκαν στα γεγονότα του Βόλου παίρνοντας το μέρος των φίλων των Κίτρινων και κάνοντας σφοδρή επίθεση στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου της Μαγνησίας.  Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Θύρα 7: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού όπου πήραν θέση για τα γεγονότα του Βόλου τονίζοντας ότι οπαδοί του Άρη έκαναν το αυτονόητο κάνοντας επίθεση στον Αχιλλέα Μπέο, ενώ παράλληλα ζητούν ισότιμο νόμο για τις μετακινήσεις οπαδών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

"Από χτες το απόγευμα, βλέπουμε από το σύνολο των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ μια αλλοίωση της αλήθειας και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της πραγματικότητας!

Επιχειρείτε να παρουσιάσετε τους οπαδούς του Άρη σαν αλήτες ενώ το μόνο που έκαναν ήταν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να αγοράσουν εισιτήρια και να υποστηρίξουν την ομάδα τους!

Το ίδιο έπραξαν τις προάλλες και οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ίδια πόλη και καλώς έπραξαν!

ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και δημοσιογράφοι και ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχετε την πλήρη ευθύνη για όλη αυτή κατάσταση, εσείς ρίχνετε τις ευθύνες αλλού. ΟΛΟΙ παίζετε το παιχνίδι της αστυνομίας, που όνειρο της είναι να μην υπάρχουν ούτε οι οπαδοί των γηπεδούχων στα γήπεδα κάτι που έγινε πραγματικότητα λόγω του κορονωϊού!

Επιτέλους ΚΑΝΕΤΕ αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό!

Βγάλτε ένα νόμο ΙΣΟΤΙΜΟ για όλους που να ΡΥΘΜΙΖΕΙ τον τρόπο που θα μπορούν οι οπαδοί, να υποστηρίζουν τις ομάδες τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια!

Δεν είναι δυνατόν ο κάθε βλαχοπρόεδρος να κάνει το κομμάτι του και να επιτρέπει ή να μην επιτρέπει αντίπαλους οπαδούς σε γήπεδα που ΔΕΝ έχει οπαδικό πυρήνα ο γηπεδούχος!

Ευθύνες έχουν όμως και οι υπόλοιποι πρόεδροι των ομάδων!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να κλείνετε τα μάτια σας στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ΕΥΘΥΝΗ σας για αυτό το μπάχαλο που επικρατεί... όλος ο κόσμος θα στραφεί απέναντι σας!

Μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ μετακίνηση είναι πάντα πιο ασφαλής από την αναρχία που επικρατεί αυτή την στιγμή με ευθύνη σας!

Είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα κάθε πολίτη να μπορεί την Κυριακή να κάνει αυτό που τον γεμίζει και να ταξιδεύει για να υποστηρίξει την ομάδα του!

Είναι αδιανόητο να θεωρείται ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ όποιος θέλει απλά να πάει σε ένα γήπεδο, σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αυτά τα θέματα έχουν λυθεί εδώ και χρόνια!

Επειδή θα τρέξετε οι γνωστοί προπαγανδιστές, να υποστηρίξετε την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ μετακινήσεων υπό τον φόβο των επεισοδίων, αρχικά οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ με κανόνες, τις μετακινήσεις στους αγώνες, πλην των ντέρμπι!

Ας γίνει τουλάχιστον έτσι ΜΙΑ ΑΡΧΗ!

Υ.Γ.: Αχιλλέα Μπέο, ντροπή του Βόλου, τολμάς και μιλάς εσύ για αλητεία! Εσύ που στο λεξικό δίπλα στην λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ έχει το όνομα σου! Η Μητέρα Τερέζα του ελληνικού ποδοσφαίρου με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποινικό μητρώο! Ενημερώνουμε ότι στον αγώνα της ομάδας μας στην πόλη του Βόλου, θα είμαστε χιλιάδες... ΚΟΨΕ τα βρόμικα παιχνιδάκια με τους οπαδούς και τους φιλάθλους
", αναφέρει η Θύρα 7. 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες