Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Κριτική παικτών: Ο κορυφαίος Ρέαμπτσιουκ, το κρύο αίμα των Ματιέ, Ελ Αραμπί

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Κριτική παικτών: Ο κορυφαίος Ρέαμπτσιουκ, το κρύο αίμα των Ματιέ, Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Κριτική παικτών: Ο κορυφαίος Ρέαμπτσιουκ, το κρύο αίμα των Ματιέ, Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο με σκορ 2-1 έχοντας τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ως κορυφαίο παίκτη του και μέσα στα δύο γκολ. Κρύο αίμα οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ

Έκανε την απόκρουση που είχε μεγάλη ανάγκη. Έβγαλε το πέναλτι του Βόλου και φάνηκε πως του άλλαξε όλη την ψυχολογία. Στο γκολ του Βόλου προσπάθησε, αλλά ήταν δύσκολο να κάνει κάτι.

ΛΑΛΑ

Δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ προηγούμενων εμφανίσεων, αλλά κακός δεν ήταν. Ο Γάλλος βγήκε για να μπουν στο γήπεδο πιο φρέσκα πόδια.

ΣΙΣΕ

Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με επιτυχία, αλλά δεν είχε καλή τοποθέτησε στη φάση που ο Βόλος κέρδισε πέναλτι.

ΜΠΑ

Δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, αλλά στο 1-1 πάλι η μπάλα περνάει μέσα από τα πόδια του όπως είχε γίνει και με την Άιντραχτ.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Τα λόγια είναι περιττά. Δεύτερο σερί παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες και δίνει λύσεις στο φινάλε. Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

ΕΜΒΙΛΑ

Δεν έκανε κάτι το συγκλονιστικό απλά τα απολύτως απαραίτητα. Σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μαρτίνς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έκανε καλό ματς ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο μόνος που προσπάθησε να παίξει κάθετα. Έψαχνε κενά στην αντίπαλη άμυνα και σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Είχε πολλά κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό. Έχει κάνει καλύτερα ματς και δικαίως έγινε αλλαγή.

ΛΟΠΕΣ

Είχε ένα σουτ στο δοκάρι, πήρε πάνω του όλα τα στημένα με καλές εκτελέσεις και από τα πόδια του περνούσε όλη η δημιουργία του Ολυμπιακού.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Πολύ μακριά από αυτά που έδειξε στα προηγούμενα ματς. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πήρε λίγες προσπάθειες και σωστά έγινε αλλαγή.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Βόλου, όμως, έκανε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και συμμετείχε στο παιχνίδι.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Βγάζει την μπαλιά στη φάση που ο Ολυμπιακός κερδίζει το φάουλ από το οποίο έγινε το 2-1, αλλά σε γενικές γραμμές είχε σοβαρά προβλήματα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Μπήκε στο γήπεδο πολύ ορεξάτος, ζήτησε μπάλες έξω από την περιοχή και φυσικά ευστόχησε στο πέναλτι σε ένα σημείο που η μπάλα "έκαιγε".

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Έδωσε βοήθειες στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά όχι και το κάτι παραπάνω.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Απάντησε σε όσους απορούν γιατί τον βάζει ο Μαρτίνς. Είναι ο άνθρωπος που εκτέλεσε το φάουλ στο 90+1 και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο βοήθησε τον Ολυμπιακό να μπει η μπάλα στην περιοχή του Βόλου.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate