Ολυμπιακός: Θα ψαχτεί τον Ιανουάριο για προσθήκες με έμφαση στο κέντρο

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Θα ψαχτεί τον Ιανουάριο για προσθήκες με έμφαση στο κέντρο

Ολυμπιακός: Θα ψαχτεί τον Ιανουάριο για προσθήκες με έμφαση στο κέντρο
Το επερχόμενο Κόπα Άφρικα δημιουργεί ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης για τον Ολυμπιακό που ενδέχεται να κινηθεί για 2-3 προσθήκες τον Ιανουάριο.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το Κόπα Άφρικα που είναι προγραμματισμένο να γίνει στην... καρδιά του χειμώνα θα δημιουργήσει απουσίες στο ρόστερ του Ολυμπιακού σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο. Όπως θα δημιουργήσει και μεταγραφική ανάγκη.

Το βασικότερο ζήτημα για τον Ολυμπιακό κατά τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής θα προκύψει στο κέντρο. Και αυτό διότι όπως όλα δείχνουν οι Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά αλλά και ο Πιέρ Κούντε θα δώσουν το παρών στα τελικά της διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα μείνουν με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Σουρλή.

Επίσης για το κέντρο της άμυνας ο Παπέ Σισέ λογικά θα είναι παρών στη διοργάνωση ενώ αβέβαιο είναι εάν θα φύγει ο Μπα. Εάν φύγουν και οι δύο Ολυμπιακός θα μείνει με Παπασταθόπουλο, Μάρκοβιτς και Αβραάμ Παπαδόπουλο ενώ μένει να αποσαφηνιστεί πότε θα ενεργοποιηθεί και αγωνιστικά ο Σεμέδο.

Ως προς στις θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν οι πιθανές αποχωρήσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Χένρι Ονιεκούρου για τον κορυφαίο θεσμό της Αφρικής. Οι επιλογές που θα μείνουν θα είναι οι Ρόνι Λόπες, Μάριος Βρουσάι, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιώργος Μασούρας. Ο Ελ Αραμπί επίσης δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει με το Μαρόκο, όμως εάν γίνει αυτό υπάρχει ο Τικίνιο για την επίθεση. Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2021 ως γνωστόν θα αρχίσει στις 9 Ιανουαρίου 2022 και θα τελειώσει περίπου έναν μήνα μετά, στις 6 Φεβρουαρίου.

Πού ψάχνεται μεταγραφικά ο Ολυμπιακός

Οι τρεις θέσεις που ψάχνεται κυρίως ο Ολυμπιακός είναι του στόπερ και του μέσου, όπως επίσης υπάρχει και το θέμα του αριστερού μπακ. Δηλαδή οι όποιες σκέψεις αφορούν στον έναν σέντερ μπακ, έναν εφεδρικό αριστερό μπακ και στον έναν χαφ.

Και αυτό διότι εφόσον ο Μάρκοβιτς δεν παίζει τόσο πολύ δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει παραπάνω χρόνο όταν χρειαστεί. Όπως επίσης για το κέντρο οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά δεν μπορούν να σηκώσουν μόνοι τους το... βάρος. Για τον εξτρέμ εκεί τα πράγματα είναι πιο καλά υπό την έννοια πως υπάρχουν οι Μασούρας, Λόπες και όχι μόνο.

Κυρίως πάντως το μεταγραφικό βάρος θα πέσει στο κέντρο. Και αυτό διότι στη θέση του σέντερ μπακ εάν δεν φύγει ο Μπα και ενεργοποιηθεί για να παίξει ο Σεμέδο μπορεί να μην χρειαστεί άλλος στόπερ. Επίσης για τον αριστερό μπακ υπάρχει το ζήτημα να προκύψει μία 2η επιλογή πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ (δηλαδή να αποκτηθεί ένας ακόμα αριστερός μπακ ως συμπληρωματικός του ή σαν εφεδρεία εάν θέλετε) ο οποίος παίζει διαρκώς από το ξεκίνημα της σεζόν.

.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate