Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ρόμα και Καμαρά, η Νάπολι και η Premier (vid)

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ρόμα και Καμαρά, η Νάπολι και η Premier (vid)

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ρόμα και Καμαρά, η Νάπολι και η Premier (vid)
Η Ρόμα έχει μεταγραφικό παρελθόν με τον Μαντί Καμαρά, ωστόσο η Νάπολι και η προοπτική της Premier League είναι οι δύο πιο δυνατές εκδοχές για το μέλλον του.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Κρατάει χρόνια αυτή η... κολώνια.

Αναφερόμαστε στο ιταλικό ενδιαφέρον / φλερτ για τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Φλερτ ομάδων από τη γειτονική μας χώρα για τον παίκτη. Τον 24χρονο διεθνή και άκρως ποιοτικό χαφ του Ολυμπιακού που φέτος έχει 14 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ένας παίκτης με 147 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και που έχει 19 γκολ και 12 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Η Ρόμα δεν... ξύπνησε τώρα για να αντιληφθεί την ποιότητα του Καμαρά. Έχει τσεκάρει τον Μαντί Καμαρά από (τουλάχιστον) το 2020, όπως από τότε είχαν βάλει στη λίστα τους τον παίκτη ομάδες όπως οι Μίλαν και Φιορεντίνα. Πηγαίνοντας πίσω μάλιστα και όπως διέρρεε τότε από ιταλικές πηγές (όπως από το Football Italia) και η Ρόμα και η Μίλαν είχαν κάνει συζητήσεις για τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός τότε είχε αξιώσεις το λιγότερο στα 15 εκατ. ευρώ και οι Μίλαν και Ρόμα δεν έδιναν πάνω από 7 - 8 εκατ. ευρώ.

Η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που πήγε να φτάσει στα 9-10 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι αυτό το ποσό δεν αρκούσε για τον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία προκύπτει (ξανά) κυρίως από την Ιταλία πως το ενδιαφέρον της Ρόμα έχει την προοπτική να γίνει ξανά πολύ σοβαρό και να μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση. Από το ρεπορτάζ πάντως αυτό που βγαίνει είναι πως η Νάπολι είναι ο σύλλογος που συνεχίζει να θέλει περισσότερο από κάθε άλλον στην Ιταλία τον Καμαρά και ότι μπορεί να εμφανιστεί και πάλι ενδιαφέρον από ομάδα ή ομάδες της Premier League.

Επίσης το Gazzetta επικοινώνησε με ανθρώπους της Ρόμα για το θέμα. Η απάντηση των Ιταλών είναι πως σε αυτή τη φάση η Ρόμα δεν ασχολείται με την υπόθεση του Μαντί Καμαρά και μένει να φανεί εάν είναι έτσι ή όχι.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός για τον παίκτη του. Και αυτό διότι πολύ απλά στους Ερυθρόλευκους υπήρχε και χρονική περίοδος που είχαν τοποθετήσει τις απαιτήσεις τους για τον διεθνή Αφρικανό σε ποσά πάνω από 20 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME  
 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΑ:
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate