Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες εξελίσσεται σε παίκτη - βαρόμετρο

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες εξελίσσεται σε παίκτη - βαρόμετρο

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες εξελίσσεται σε παίκτη - βαρόμετρο
Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι παρά τις ατυχίες του παρουσιάζει τέτοια δείγματα γραφής ώστε να ξεχωρίζει από τους άλλους νεοφερμένους εξτρέμ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ότι χρειάζεται ένα γούρι ή κάτι άλλο να του φέρει καλοτυχία το χρειάζεται.

Και αυτό διότι και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που είχε πολύ καλή απόδοση τραυματίστηκε και με τον Ιωνικό που πήγε καλά επίσης χτύπησε.

  

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες που για ακόμα μία εμφάνισή του - και σε αντίθεση με τους άλλους νεοφερμένους εξτρέμ - φανέρωσε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα γραφής και δείχνει ένας παίκτης που επιδρά θετικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το επηρεάζει όταν λείπει. Εξελίσσεται δηλαδή σε έναν επιδραστικό winger. Έναν παίκτη - βαρόμετρο.

Ροντρίγκες Ιωνικός 1

Τι έκανε λοιπόν στο ματς με τον Ιωνικό (όπου βέβαια είχε και τουλάχιστον δύο πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες); Φυσικά ήταν εκείνος που έφτιαξε τη φάση του γκολ του Μασούρα (με το γύρισμα του που αποκρούστηκε για να πάει μετά η μπάλα στον Έλληνα εξτρέμ) παρότι δεν είχε ασίστ. Είχε 3 τελικές σε 63 λεπτά αλλά το σημαντικό για αυτόν τον παίκτη είναι πως με την ταχύτητα και τα ξεπετάγματά του κρατάει πίσω τα αντίπαλα μπακ. Στο ματς με τον Ιωνικό ακόμα και λίγο πριν βγει είχε... ζορίσει την αντίπαλη άμυνα κερδίζοντας τρία κόρνερ σχεδόν το ένα πίσω από το άλλο.

Η ατυχία του έχει να κάνει με το γεγονός ότι χτύπησε μετά από μαρκάρισμα και έτσι έγινε αλλαγή. Είναι δεδομένο όμως πως ο Ροντρίγκες έχει όλα τα καλά στοιχεία ενός εξτρέμ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός ενώ προσπαθεί να βοηθάει και τακτικά και αμυντικά. Είχε βέβαια και τις χαμένες φάσεις του 32' και του 49', όπου θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε τουλάχιστον μία εξ αυτών. Όποτε χρειάστηκε στο παιχνίδι άλλαξε και πλευρά για να βοηθήσει την ανάπτυξη των Ερυθρόλευκων ενώ ένα δυνατό του σημείο εκτός από την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του είναι και η κίνησή του χωρίς τη μπάλα.

Σε αυτή τη φάση ο Ροντρίγκες συνεχίζει να δείχνει πιο καλή εικόνα και από τον Ονιεκούρου και από τον Λόπες. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του στον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλος. Και αυτό διότι στο πρωτάθλημα έχει 46 λεπτά παρουσίας με τον ΠΑΟΚ, 17 στο ματς με τον ΠΑΣ και 63 με τον Ιωνικό. Το σπουδαιότερο αγωνιστικά είναι πως ο Ροντρίγκες εξακολουθεί να πιστοποιεί πως θα είναι ο εξτρέμ Νο2 από πλευράς ιεραρχίας στον Ολυμπιακό (πίσω από τον Γιώργο Μασούρα). Σε αυτή τη φάση πάντως το σημαντικό είναι να μείνει πίσω στον Ρέντη για να δουλέψει έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και είναι ΟΚ στην επανέναρξη μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε να συμβεί αυτό με όλους τους διεθνείς που χτύπησαν με τον Ιωνικό.

Ο Ροντρίγκες με τον Ιωνικό σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας είχε

  • 1/1 γεμίσματα
  • 2 φάουλ υπέρ
  • 1 κλέψιμο
  • 1 λάθος
  • 3 πάσες
  • 3 τελικές
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate