Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0-Κριτική παικτών: Με κορυφαίους Ροντρίγκες και Αγκιμπού

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0-Κριτική παικτών: Με κορυφαίους Ροντρίγκες και Αγκιμπού

Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0-Κριτική παικτών: Με κορυφαίους Ροντρίγκες και Αγκιμπού

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και σε ακόμα ένα παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αγκιμπού Καμαρά με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ

Μεγάλη πίεση δεν δέχτηκε, ενώ όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών. Ο Τσέχος αντέδρασε σωστά τόσο στη φάση του 5' όσο και σε αυτή του 68'.

ΛΑΛΑ

Όταν παίζει με τον Γκάρι την πλευρά μεταμορφώνεται. Έγινε με τον ΠΑΟΚ, έγινε και με τον Ιωνικό και προφανώς δεν είναι τυχαίο. Στο 28' μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει.

ΣΙΣΕ

Δεν είχε αρκετή δουλειά η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Σισέ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού δεν δέχτηκε και πίεση ο Ολυμπιακός.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ

Το ότι έπαιξε μετά το χτύπημα που δέχτηκε με την Άιντραχτ δείχνει πολλά για τον Μολδαβό που είναι παλικάρι. Έδωσε μάχες και με τον Ιωνικό και χτύπησε ξανά στο αριστερό του πόδι.

ΕΜΒΙΛΑ

Είχε καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή με σωστές μεταβιβάσεις και κυριαρχία στη μεσαία γραμμή.

ΚΟΥΝΤΕ

Άτυχος στάθηκε ο Καμερουνέζος που περίμενε πως και πώς να παίξει βασικός και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 41'. Στο διάστημα που έπαιξε έχει κάποιες καλές μεταβιβάσεις και γενικά θετική παρουσία.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Έδωσε τη λύση σε ακόμα ένα παιχνίδι. Έβαλε το γκολ στο 17' είχε την ευκαιρία στο 3' και την κεφαλιά στο 22' και καθόρισε το αποτέλεσμα σε αυτό το ματς.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ

Σπουδαίο ματς για τον Αγκιμπού. Έφτιαξε τη φάση του 3', δημιούργησε το γκολ, πέρασε την κάθετη στον Ονιεκούρου στο 73΄, αλλά ήταν επιπόλαιος στο 75΄όταν επέλεξε να σουτάρει αντί να πασάρει δίπλα του στον Νιγηριανό.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Όπως με τον ΠΑΟΚ έτσι και με τον Ιωνικό όσο έπαιξε ήταν ο κορυφαίος. Πλαγιοκόπησε την άμυνα του Ιωνικού, κάνοντας ωραία ενέργεια στο γκολ του Μασούρα στο οποίο χρεώθηκε ασίστ. Θα μπορούσε, ωστόσο να έχει σκοράρει στο 32' και στο 49'. Ειδικά στη φάση του 32' ίσως και θα έπρεπε να πασάρει αντί να κάνει το σουτ.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Έγινε αλλαγή χωρίς να έχει κάποια τελική προσπάθεια. Πιστώνεται την καλή συνεργασία με τον Γκάρι στο 32' που δημιούργησε τη φάση του 31χρονου εξτρέμ, ενώ στο 49' έχει βγάλει φανταστική πάσα στον Ροντρίγκες.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Πέρασε αντί του Κούντε στο 41' και έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του. Είχε διάθεση να βοηθήσει και πήρε πρωτοβουλίες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Σωκράτη. Ο Αβραάμ δεν δέχτηκε πίεση και δεν ήταν από τα δύσκολα ημίχρονα της καριέρας του.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ

Μπήκε αντί του Γκάρι και ήθελε να βοηθήσει, ενώ ήταν πρωταγωνιστής σε μία καλή φάση στο 73', όμως, δεν την τελείωσε σωστά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Πέρασε στο παιχνίδι αντί του Τικίνιο και πρόλαβε να αγγίξει το γκολ, αλλά του το στέρησε ο Χουτεσιώτης.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ μπροστά από τον Λαλά και έδωσε ενέργεια στην ομάδα, αλλά δεν είναι η θέση του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate