Ολυμπιακός: Η πίεση στο στρατόπεδο της Άιντραχτ και το... μάθημα της Φρανκφούρτης

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η πίεση στο στρατόπεδο της Άιντραχτ και το... μάθημα της Φρανκφούρτης

Ολυμπιακός: Η πίεση στο στρατόπεδο της Άιντραχτ και το... μάθημα της Φρανκφούρτης

Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνεται για  την ενδεκάδα που θα βάλει την Πέμπτη (4/11) με την Άιντραχτ και παράλληλα να μην ξαναδώσει «οξυγόνο» στους Γερμανούς που εξακολουθούν να βρίσκονται υπό πίεση.

Ρίχνοντας μια ματιά στα γερμανικά ΜΜΕ και στα ρεπορτάζ της Άιντραχτ, μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.

Μπορεί το 3-1 του πρώτο ματς της Φρανκφούρτης να τους έδωσε ψυχολογία, αλλά αποδείχθηκε όι απέκτησε ψυχολογία μόνο για μερικές ώρες. Στη συνέχεια ήρθε το 0-2 από την Μπόχουμ και το 1-1 με την Λειψία ισοφαρίζοντάς την μάλιστα στο 96’.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η Άιντραχτ είναι υπό πίεση ενόψει του αγώνα του Φαλήρου. Στην ίδια κατάσταση δηλαδή που βρισκόταν και πριν από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στις 21 Οκτωβρίου.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον Ολυμπιακό είναι να μην της ξαναδώσει «οξυγόνο», όπως είχε κάνει και στο ματς της Γερμανίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν δίχως τον Παπέ Σισέ. Το κενό του θα καλύψει ο Ουσεϊνού Μπα που είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του στο παιχνίδι του Αγρινίου.

Δίπλα του θα έχει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή όταν δέχτηκε ένα χτύπημα στο πόδι και σφάδαζε από τους πόνους, ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ανησυχίας ενόψει Άιντραχτ.

Η Άιντραχτ δεν θα αλλάξει τακτική σε σχέση με την αναμέτρηση της Φρανκφούρτης. Θα κοιτάξει με τους Μπορέ και Κόστιτς να χτυπήσει τον Ολυμπιακό από τις πλευρές των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Επίσης, θα επιδιώξει πάλι από τις στατικές φάσεις να βρει γκολ, όπως επιχειρεί σε κάθε της παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας οφείλουν να βρουν τις «απαντήσεις» που δεν είχαν βρει πριν από 10 βράδια στην Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ έχει αρκετές αδυναμίες, αλλά έχει και ατού που αν δεν περιοριστούν, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί προ εκπλήξεων.

Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μπουχαλάκη και αν θα πάει με 4-3-3 (με Κούντε - Καμαρά δηλαδή μαζί) ή με 4-2-3-1. Οι προσεχείς προπονήσεις θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate