Ολυμπιακός: Η εξήγηση της αλλαγής του Ανδρούτσου και ο ηρωικός Ρέαμπτσιουκ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η εξήγηση της αλλαγής του Ανδρούτσου και ο ηρωικός Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Η εξήγηση της αλλαγής του Ανδρούτσου και ο ηρωικός Ρέαμπτσιουκ

Ο λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό έβαλε στο παιχνίδι τον Θανάση Ανδρούτσο και όχι τον Μάριο Βρουσάι και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που έπαιζε σφίγγοντας τα δόντια.

Συζητήθηκε πολύ η αλλαγή που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο 72' της αναμέτρησης με τον Ιωνικό. Σε εκείνο το σημείο ο Πορτογάλος έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Γιώργο Μασούρα και πέρασε στη θέση του Θανάση Ανδρούτσο.

Ο 24χρονος άσος χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, ενώ στον πάγκο υπήρχε και ο Μάριος Βρουσάι. Προκάλεσε εντύπωση η απόφαση του 51χρονου προπονητή να βάλει τον Ανδρούτσο να παίξει ως δεξί εξτρέμ και όχι τον Βρουσάι, ο οποίος μάλιστα όποτε έχει παίζει πάντα κάτι δείχνει.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η εξήγηση, όμως, τη συγκεκριμένης επιλογής έχει να κάνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός μπακ έπαιζε με πρησμένο τον αστράγαλο και η κατάσταση του επιδεινώθηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα.

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν το συζητούσε καν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο σε ένα παιχνίδι που το σκορ ήταν ακόμα ρευστό. Ο Μαρτίνς, λοιπόν, επέλεξε να βάλει τον Ανδρούτσο, διότι φοβόταν πως ο Μολδαβός δεν θα έβγαζε όλο το ματς. Υπήρχε δηλαδή ο κίνδυνος ο Όλεγκ να εγκαταλείψει το ματς λόγω του προβλήματος στον αριστερό του αστράγαλο.

Εάν συνέβαινε αυτό τότε ο Ανδρούτσος θα έπαιζε σε ρόλο αριστερού μπακ. Τον έχει δοκιμάσει στη διάρκεια της προετοιμασίας σε κάποια φιλικά στη συγκεκριμένη θέση. Βέβαια, ως αριστερός μπακ έχει παίξει και ο Λαλά και αν επέλεγε τον Γάλλο ο Ανδρούτσος θα έπαιζε στη δεξιά πλευρά. Με λίγα λόγια προτιμήθηκε ο Ανδρούτσος αντί του Βρουσάι, διότι μπορούσε να δώσει λύση εάν ο Ρέαμπτσιουκ δεν κατάφερνε να βγάλει το ματς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate