Ολυμπιακός: Η εκτόξευση του Μασούρα και τα 7,5 εκατ. ευρώ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Η εκτόξευση του Μασούρα και τα 7,5 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Η εκτόξευση του Μασούρα και τα 7,5 εκατ. ευρώ

Ο Γιώργος Μασούρας θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής έχοντας κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εκτοξεύοντας τις μετοχές του.

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό που τον πήγε λίγο πίσω, αλλά επέστρεψε ανεπηρέαστος από την περιπέτεια του. Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος είναι ο πιο φορμαρισμένος ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο 27χρονος άσος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι ενδεικτικό ότι έχει καταφέρει σε 13 συμμετοχές να πετύχει 5 γκολ και να έχει 4 ασίστ. Κατά πολλούς ο Μασούρας θεωρείται αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο άσος των πρωταθλητών είναι βασικότατο στέλεχος και της Εθνικής ομάδας με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξίσου πολύ καλές εμφανίσεις.

Όσα έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους ξένους σκάουτς με τον Μασούρα να βρίσκεται στο… στόχαστρο αρκετών ομάδων. Για να είμαστε και πιο σωστοί είναι υπό παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας ακραίος επιθετικός και φυσικά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και τα παιχνίδια του Europa League.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κάτι που επιβεβαιώνει την αγωνιστική του άνοδο. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο διεθνής επιθετικός κοστολογείται 7,5 εκατ. ευρώ. Η τελευταία εκτίμηση της αξίας του είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2021 και τότε βρισκόταν στα 4 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να ανεβάσει τις μετοχές του κατά 3,5 εκατ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate