Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Το πλάνο ενδεκάδας του Μαρτίνς

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Το πλάνο ενδεκάδας του Μαρτίνς

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Το πλάνο ενδεκάδας του Μαρτίνς

Έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» με τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει σε αυτό το ματς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν διαπραγματεύονται τίποτα στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (25/11, 22:00, CS2). Για τους Πειραιώτες ένα αποτέλεσμα υπάρχει και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη. Μία νίκη που θα τους στείλει στην επόμενη φάση του Europa League έστω και από τη δεύτερη θέση.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την τουρκική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Το διπλό επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα του Πειραιά που πατάει ακόμα πιο γερά στα πόδια της και θέλει να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο στις εμπρηστικές δηλώσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες από την πλευρά των Τούρκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει πριν τα παιχνίδια να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και τώρα έκανε το ίδιο. Προτίμησε να κάνει αρκετές δοκιμές στον Ρέντη και να μη δείξει ξεκάθαρα τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, αν και ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Εκείνο που προκύπτει από τον Ρέντη είναι ότι ο 51χρονος προπονητής δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι θα εμπιστευτεί ένα σχήμα με Βατσλίκ στα δοκάρια και Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα.

Εμβιλά και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι οι χαφ με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους και σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα φαβορί είναι οι Ονιεκούρου, Μασούρας και ο Ελ Αραμπί θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate