Ολυμπιακός – Οι δύο σκέψεις του Μαρτίνς για την Αιντραχτ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Οι δύο σκέψεις του Μαρτίνς για την Αιντραχτ

Ολυμπιακός – Οι δύο σκέψεις του Μαρτίνς για την Αιντραχτ
Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το must win ματς με τους Γερμανούς στο Καραϊσκάκη, οι επιλογές για τα «φτερά», ο Μπουχαλάκης και το ματς στη Φρανκφούρτη…Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στη Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να χαραμίσει ένα… κανονάκι στην πορεία για την πρόκριση και ειδικότερα για την κατάληψη της πρωτιάς που οδηγεί απευθείας στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η κακή αγωνιστική εικόνα που είχε του στοίχισε την πρώτη ήττα της χρονιάς με την κατάσταση όμως να παραμένει ξεκάθαρα στα χέρια του. Ο Ολυμπιακός έχοντας βγάλει τις δύο πιο δύσκολες έδρες του ομίλου βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους Γερμανούς και το βράδυ της Πέμπτης έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει για δύο, να φτάσει στους 9 και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκριση και να ξαναγίνει το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά.

Για να συμβεί αυτό βεβαίως χρειάζεται ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα και να μπορέσει να εξουδετερώσει τα «όπλα» της Αιντραχτ, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στη Γερμανία όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το «μάθημα» της Φρανκφούρτης αποτελεί έναν καλό οδηγό πλέον για τους Πειραιώτες για να πάρουν ρεβάνς και να γίνουν το αφεντικό του ομίλου ξανά με τον Πορτογάλο τεχνικό να φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στο πλάνο του, τόσο για το σύστημα όσο και για τους παίκτες που θα το στελεχώσουν, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Το κατά πόσον ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα μπορέσει να… νικήσει τον χρόνο και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς θα παίξει ρόλο. Ο «Μπούχα» έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία να παίξει, νοιώθει καλύτερα όμως ο φόβος για υποτροπή είναι μεγάλος. Και για αυτό το σκέφτεται διπλά ο Μαρτίνς που δείχνει πως δεν θέλει να ρισκάρει τόσο πολύ. Αν πάντως ο Μπουχαλάκης μπορέσει να προπονηθεί την Πέμπτη το πιθανότερο είναι να μπει στην αποστολή και βλέπουμε.

Το 4-2-3-1 με τον Αγκιμπού Καμαρά ξανά σε ρόλο στον άξονα μπροστά από τα δύο κεντρικά χαφ με Εμβιλά και Μαντί Καμαρά είναι η πιο πιθανή επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που δείχνει να μην έχει καταλήξει ακόμη στη μια θέση για τα «φτερά» της επίθεσης. Ο Μασούρας είναι ο σίγουρος ενώ ο Ονιεκούρου και ο Λόπες διεκδικούν την δεύτερη. Ο Πορτογάλος μετά το ματς στο Αγρίνιο επανήλθε στο προσκήνιο με τον Μαρτίνς πάντως να φαίνεται πως έχει πιο μπροστά στις προτιμήσεις του τον Νιγηριανό άσο.

Ο Ονιεκούρου που έμεινε εκτός αποστολής στο Αγρίνιο είναι το φαβορί για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα με τον Μαρτίνς να περιμένει μια καλή εμφάνιση επιθετικά ποντάροντας και στην καλή εικόνα που δείχνει τακτικά και στην βοήθεια του μπακ στο ανασταλτικό κομμάτι.

Από εκεί και πέρα οι Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα είναι δεδομένοι (ο Σισέ είναι τιμωρημένος) ενώ για την επίθεση ο Ελ Αραμπί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Εκτός και αν γίνει η έκπληξη και ο Μαρτίνς βάλει μαζί και τον Μαροκινό με τον Τικίνιο. Πολύ δύσκολο όμως με τον Μαρτίνς ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate