Το εκτός έδρας σερί που κυνηγάει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Το εκτός έδρας σερί που κυνηγάει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς

Το εκτός έδρας σερί που κυνηγάει ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς
Το «4 στα 4» μακριά από το Καραϊσκάκη έκανε ο Ολυμπιακός το Σάββατο απέναντι στον Παναιτωλικό και η ομάδα του Μαρτίνς κυνηγάει ένα ξεχωριστό εκτός έδρας ρεκόρ. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με το γκολ του Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει άλλο ένα εκτός έδρας «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Οι Πειραιώτες φέτος τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας σε σχέση με τους αγώνες τους στο Καραϊσκάκη, έχοντας πετύχει το «4 στα 4» τη φετινή σεζόν.

Είχαν προηγηθεί τα διπλά με Λαμία (2-1), με Αστέρα Τρίπολης (2-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Το απόλυτο ρεκόρ με εκτός έδρας νίκες για τους «ερυθρόλευκους» ήταν τη σεζόν 2015/16, με έναν άλλο Πορτογάλο στον πάγκο τον Μάρκο Σίλβα, όταν η ομάδα είχε κάνει το μοναδικό «8 στα 8» και «17 στα 17» που παραμένει το ρεκόρ της καλύτερης εκκίνησης στα χρονιά της Α’ Εθνικής/Σούπερ Λίγκας.

Οκτώ σερί «διπλά», όμως, είχε και ο Παναθηναϊκός του Λάκη Πετρόπουλου της σεζόν 1969/70.

Η τελευταία φορά, πάντως, που ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με «4 στα 4» εκτός έδρας ήταν τη σεζόν 2009/10 και τότε δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην 16η σερί νίκη τους απέναντι στον Παναιτωλικό, έχοντας οκτώ νίκες εντός και ισάριθμες στο Αγρίνιο, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνολική διαφορά τερμάτων 45-7!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate