Τα δεδομένα για τους πέντε τραυματίες στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα δεδομένα για τους πέντε τραυματίες στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για τους πέντε τραυματίες στον Ολυμπιακό
Τρεις αναγκαστικές αλλαγές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο χθεσινό ματς με τον Ιωνικό, ενώ άλλοι δύο παίκτες ολοκλήρωσαν με προβλήματα το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παράπονα για πολύ σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Ιωνικό είχαν στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάστηκε να προχωρήσει σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ άλλοι δύο παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα μετά το τέλος του ματς στο φαληρικό γήπεδο.
 
Όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Κούντε έχει υποστεί διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες, ενώ δεν θα ταξιδέψει σήμερα για το Καμερούν για τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αλλαγή με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Ιωνικό, λόγω ενοχλήσεων που είχε στο γόνατο μετά από κλοτσιά που δέχθηκε.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, από τη μεριά του, τέθηκε νοκ άουτ λόγω σύσπασης στον οπίσθιο μηριαίο.

Με έντονες ενοχλήσεις ολοκλήρωσαν το χθεσινό παιχνίδι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Μαντί Καμαρά. Ο Μολδαβός μπακ-χαφ είδε τον αστράγαλό του να πρήζεται στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί την Πέμπτη, ενώ ο διεθνής χαφ από τη Γουϊνέα χτύπησε ξανά στον ώμο!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate