«Σειρήνες» από τη ζάπλουτη Νιούκαστλ για τον Μαρτίνς

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

«Σειρήνες» από τη ζάπλουτη Νιούκαστλ για τον Μαρτίνς

«Σειρήνες» από τη ζάπλουτη Νιούκαστλ για τον Μαρτίνς
Την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να εξετάζει - σύμφωνα με τους έγκυρους Times - η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ, μετά την απομάκρυνση του Στιβ Μπρους από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ψηλά στη λίστα της Νιούκαστλ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς!

Οι «καρακάξες» που πρόσφατα άλλαξαν ιδιοκτησία και οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον αγγλικό σύλλογο τη νέα δύναμη του ποδοσφαίρου στο Νησί και στην Ευρώπη δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα για να πετύχουν τους στόχους τους. 
 
Το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας «Times» αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στη λίστα των διοικούντων μαζί με τους Λουσιάν Φαβρ, Πάουλο Φονσέκα, Στίβεν Τζέραρντ και Έρικ Τεν Χαγκ.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως ο Φονσέκα είπε σε δικούς του ανθρώπους πως θα ήθελε να αναλάβει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αλλά είναι πολύ πιθανό να χάσει στο… νήμα από τον Μαρτίνς!

Η απόφαση της διοίκησης αναμένεται σύντομα και όλα δείχνουν πως ο Γκρέιαμ Τζόουνς θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός για άλλο ένα παιχνίδι.

Στη συνέχεια, γίνεται εκτενής αναφορά στα έργα και τις ημέρες του Πέδρο Μαρτίνς και κυρίως στον Ολυμπιακό, όπου σε 180 ματς έχει 121 νίκες και έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα με τους «ερυθρόλευκους».

Με άκρως επιθετικό στιλ, ο Μαρτίνς μετράει συνολικά 609 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα και έχει κερδίσει τα 289 από αυτά.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate