Προτάθηκε ο Γκρενιέ στον Ολυμπιακό

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Προτάθηκε ο Γκρενιέ στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Γκρενιέ στον Ολυμπιακό
Ο Κλεμάν Γκρενιέ, 30χρονος μέσος που είναι ελεύθερος, προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού χαφ εν όψει του Ιανουαρίου, όταν και θα λείψουν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής οι δύο Καμαρά αλλά και ο Κούντε από τη μεσαία του γραμμή. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στους πρωταθλητές προτάθηκε μετά τον Ναμπίλ Μπενταλέμπ ένας ακόμη παίκτης που είναι ελεύθερος. 
 
Ο λόγος για τον Κλεμάν Γκρενιέ. Ο 30χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεν το καλοκαίρι και δεν βρήκε ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του. Ο Γάλλος άσος, που υπήρξε και πέντε φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, αγωνίζεται κυρίως ως «8άρι» και διαθέτει δημιουργικές αρετές. 
 
Έχει αναδειχθεί από τη Λιόν, στην οποία έπαιξε από το 2009 μέχρι το 2018, ενώ πριν τη Ρεν είχε σύντομα περάσματα από τη Ρόμα και την Γκινγκάμπ. Συνολικά μετρά 208 εμφανίσεις στη Ligue 1, ενώ την περασμένη περίοδο είχε σε 28 συμμετοχές 4 γκολ και 3 ασίστ. Προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Λιόν μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του εν όψει Ιανουαρίου.

Είναι μια από τις περιπτώσεις που είχαν προταθεί και το καλοκαίρι. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate