Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Λοβέρα και ο Μπιόρκαν

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Λοβέρα και ο Μπιόρκαν

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για Λοβέρα και ο Μπιόρκαν
Ο Λοβέρα επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του τη Ρασίνγκ και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ Κλουμπ ολοκληρώνεται στον επόμενο μήνα και ο Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, καθώς ο σύλλογος της πατρίδας του δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν ποιο θα είναι το μέλλον του νεαρού εξτρέμ, με το γεγονός ότι δεν διαθέτει διαβατήριο κοινοτικού να αποτελεί πρόβλημα – οι πρωταθλητές έχουν ήδη έξι ξένους και επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μέχρι πέντε. 
 
Πάντως, το γεγονός ότι οι Γκάρι Ροντρίγκες και Χένρι Ονιεκούρου θα λείψουν, πιθανότατα, τον Ιανουάριο ελέω Copa Africa, περιπλέκει το πράγμα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανάγκη από ακραίους επιθετικούς.

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο έχει επανέλθει το όνομα του Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν, που μένει ελεύθερος από την Μπόντο Γκλιμτ και τα ΜΜΕ της Νορβηγίας αναφέρουν πως θα αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και φέρεται να εξετάζεται και από γερμανικές ομάδες, όπως η Χέρτα Βερολίνου και η Βέρντερ Βρέμης.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate