Νέα σενάρια για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Νέα σενάρια για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό
Στην Βραζιλία επαναφέρουν την περίπτωση του Λούκας Πιτόν, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι, ενώ πάντα στα υπ’ όψιν παραμένει ο ελεύθερος Αντρέ Μπιόρκαν. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ενάμιση μήνας παραμένει για να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και στον Ολυμπιακό μία θέση που φαίνεται πως ψάχνονται είναι εκείνη του αριστερού μπακ-χαφ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να υπάρχει ένας παίκτης που θα καλύψει ενδεχόμενη απουσία στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και παράλληλα να δώσουν επιπλέον ανταγωνισμό στον Μολδαβό άσο.

Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για αριστερό μπακ

Το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως στα υπ’ όψιν παραμένει ο Νορβηγός Αντρέ Μπιόρκαν, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την Μπόντο/Γκλιμτ και φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες, κυρίως από το πρωτάθλημα της Bundesliga. 
 
Η άλλη περίπτωση που είχε απασχολήσει, επίσης, το καλοκαίρι τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς. Στη Βραζιλία θεωρούν πως έφτασε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για την Ευρώπη και στην πατρίδα του θεωρούν πως οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν ξανά μαζί του.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate