Η… απαγορευμένη λέξη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Η… απαγορευμένη λέξη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Η… απαγορευμένη λέξη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
Το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, πριν από το σημαντικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά το παιχνίδι και τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός είχε γυρίσει τον διακόπτη για τον επόμενο αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», δεν έγινε ουδέποτε κουβέντα για επιλογή διοργάνωσης από τους Πειραιώτες. Ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς ούτε και οι παίκτες δεν μπήκαν σε διαδικασία συζήτησης για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη το νέο έτος. 
 
Η λέξη «Conference» είχε απαγορευτεί διά ροπάλου από τις συζητήσεις στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι δεν μπήκαν ουδέποτε σε διαδικασία επιλογή διοργάνωσης. 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη με τους Τούρκους και αυτό είναι κάτι που επαναλάμβανε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και τώρα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν μαθηματικές πιθανότητες ακόμα και για την πρωτιά στον όμιλό τους, αν κερδίσουν εκτός έδρας την Αντβέρπ και η Άιντραχτ χάσει στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρ. Κάτι τέτοιο θα φέρει το εισιτήριο για την απευθείας συμμετοχή στους «16» του Europa League, γλιτώνοντας τα διπλά ματς του Φεβρουαρίου.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate