Επιτέλους ξαναείδαμε στον Ολυμπιακό την «κίνηση Ομάρ»!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Επιτέλους ξαναείδαμε στον Ολυμπιακό την «κίνηση Ομάρ»!

Επιτέλους ξαναείδαμε στον Ολυμπιακό την «κίνηση Ομάρ»!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για μία «λεπτομέρεια» που «γύρισε» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 •Θα ήθελα να γράψω σήμερα για την Εθνική. Αλλά σοβαρά τώρα, τι να γράψω;…

•Προτιμάω να γράψω κάτι για το Ολυμπιακός-Ιωνικός! Κι ας έχουν περάσει κάποιες ημέρες! Τι μου άρεσε πολύ σε αυτό το όχι και…εντυπωσιακά θεαματικό παιχνίδι; Ότι επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό, είδαμε μία κίνηση που ήταν σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού του Μαρτίνς!

•Εννοώ φυσικά τις πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με προορισμό το δεξί μπακ η, το δεξί εξτρέμ του Ολυμπιακού. Κάτι που γίνονταν κατά κόρον, πριν δύο και τρία χρόνια, με αποδέκτη τον Ομάρ! Έφευγε με ταχύτητα ο Ομάρ από θέση δεξιού μπακ και έβγαινε στην πλάτη του αριστερού μπακ και του αριστερού στόπερ, υποδεχόμενος τις πάσες των συμπαικτών του που γίνονταν κατά κύριο τρόπο από τον άξονα. 
 
•Δυστυχώς είχαμε να το δούμε πάρα πολύ καιρό, αλλά με τον Ιωνικό έγινε ακριβώς αυτή η κίνηση και δη στη φάση που έκρινε τον αγώνα, στο νικητήριο γκολ! Προέκυψε από από το δεξί πόδι του Αγκιμπού κι από θέση κεντρικού χαφ. Και είχε στόχο τον Γκάρι Ροντρίγκες, που όντως πήρε την πάσα και έφτιαξε έτσι το γκολ του Μασούρα, μπουκάροντας στην περιοχή.

•Να προσέξουμε, βεβαίως, την ομοιότητα του Γκάρι με τον Ομάρ-την μεγάλη ταχύτητα, που του δίνει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τόσο ταχύς αριστερός μπακ για να τον αντιμετωπίσει. Και κάτι μου λέει ότι αυτή την κίνηση θα την ξαναδούμε, έστω κι αν τώρα θα είναι πιο ψυλλιασμένοι οι αντίπαλοι προπονητές και θα έχουν «ενημερώσει» σχετικά τους αμυντικούς τους.

•Με την επόμενη «μαγκιά», κατά την γνώμη μου, να πρέπει να είναι ποια: να κάνει τέτοια κίνηση όχι ο Ροντρίγκες, που τώρα θα τον προσέχουν περισσότερο, αλλά ο μπακ από πίσω του, ο Λαλά…



•Τέλος πάντων, έχει μεγάλη σημασία μία επισήμανση για τον Ολυμπιακό και αυτή τη νίκη του-ας πέρασε στα ψιλά της συνείδησης του κόσμου. Ήταν μία νίκη περισσότερο χαρακτήρα. Να σηκώσει η ομάδα κεφάλι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Ευρώπη, την στιγμή που είχε κάνει μία εμφάνιση, με την Άιντραχτ, που θα την χαρακτηρίζαμε έως και υπερβατική, αν του «κάθονταν» το αποτέλεσμα. 
 
•Και να λάβουμε υπόψιν μας κάτι πολύ σημαντικό: ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς αποδεικνύει μία μοναδική ικανότητα να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα: να αντιδράει στο πρωτάθλημα, μετά από μία ήττα του στα Κύπελλα Ευρώπης.

•Να ξέρουμε ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια, μετά από τις 18 συνολικά ήττες του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει αμέσως μετά στα παιχνίδια του για το πρωτάθλημα 16 νίκες και δύο ισοπαλίες (μία με την ΑΕΚ εκτός έδρας και μία με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας)!!! Μιλάμε για εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά αν σκεφθούμε ότι αρκετές από αυτές τις νίκες ήταν στην Τούμπα (1-0), με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (2-0), με τον Άρη στο Χαριλάου (2-1)…
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate