«Μίλησε με Ολυμπιακό ο μάνατζερ του Λάριν»

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Μίλησε με Ολυμπιακό ο μάνατζερ του Λάριν»

Μάλιστα, δημοσίευμα στην Τουρκία υποστηρίζει πως ήδη η πλευρά του παίκτη βρίσκεται επικοινωνία με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!  «Ο μάνατζερ του Λάριν, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ ρωσικών και αγγλικών συλλόγων (Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ), μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ έκατσε στο τραπέζι με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του τα ίδια λεφτά με τα οποία έκλεισε ο Γκεζάλ το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με την τουρκική ομάδα να αρνείται να συμφωνήσει, λόγω της υποτίμησης της τουρκικής λίρας.  Ο ατζέντης, έτσι, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και, όπως μαθεύτηκε, θα συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα στα μέσα της σεζόν και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Milliyet».  Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, πάλι τουρκικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Λάριν, όμως τότε πηγή του Ολυμπιακού είχε δηλώσει άγνοια.
Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Κάιλ Λάριν για τον Ολυμπιακό, έπειτα από σχετικό δημοσίευμα στην Τουρκία. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για άλλη μία φορά, ενόψει άλλης μίας μεταγραφικής περιόδου, έρχεται στην επιφάνεια το όνομα του Κάιλ Λάριν για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Καναδού επιθετικού με την προοπτική να τον αγοράσουν ως ελεύθερο, αφού δεν τα βρίσκει με την Μπεσίκτας στο οικονομικό. 
 
Μάλιστα, δημοσίευμα στην Τουρκία υποστηρίζει πως ήδη η πλευρά του παίκτη βρίσκεται επικοινωνία με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ!

«Ο μάνατζερ του Λάριν, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ ρωσικών και αγγλικών συλλόγων (Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ), μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ έκατσε στο τραπέζι με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του τα ίδια λεφτά με τα οποία έκλεισε ο Γκεζάλ το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με την τουρκική ομάδα να αρνείται να συμφωνήσει, λόγω της υποτίμησης της τουρκικής λίρας.

Ο ατζέντης, έτσι, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και, όπως μαθεύτηκε, θα συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα στα μέσα της σεζόν και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας
», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Milliyet».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, πάλι τουρκικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Λάριν, όμως τότε πηγή του Ολυμπιακού είχε δηλώσει άγνοια.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate