Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς, η Νιουκάστλ και ο… Ονιεκουρού

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς, η Νιουκάστλ και ο… Ονιεκουρού

Ολυμπιακός – Ο Μαρτίνς, η Νιουκάστλ και ο… Ονιεκουρού
Τι ισχύει με τον Πορτογάλο τεχνικό και τους προσεχώς δισεκατομμυριούχους «ανθρακωρύχους». Που κολλάει στην συζήτηση ο Χένρι Ονιεκουρού.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το έφεραν στο προσκήνιο οι Times. Και έστω και αν πρόκειται για ένα σενάριο δίχως ρεαλιστικές πιθανότητες; Είναι εξόχως τιμητικό. Και για τον Πέδρο Μαρτίνς που φέρεται να βρίσκεται στην short list της Νιουκάστλ για την αντικατάσταση του Στιβ Μπρους.

Και για τον Ολυμπιακό που για πολλοστή φορά βλέπει έναν δικό του προπονητή να γίνεται -με την πρόοδο και τη δουλειά του- μέρος της συζήτησης στο κεντρικό ταμπλό του ποδόσφαιρου. Έγινε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τον Μάρκο Σίλβα. Γιατί όχι και με τον αγαπημένο Πέδρο του λιμανιού που σαρώνει όλα τα ρεκόρ στο διάβα του, όντας πλέον στην season 4 σελίδα της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Τον άνθρωπο που απέκλεισε την Μίλαν και την Άρσεναλ. Που ταξίδεψε δύο φορές διαδοχικά κάτω από τα άστρα του Champions League και έφτασε με τους Ερυθρόλευκους ως τους «16» του Europa League. Που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Νησί όχι μόνο με τις δύο νίκες στο Emirates, αλλά και με την πρόκριση επί της Μπέρνλι. Με την ματσάρα που έκανε ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ. Με την μονομαχία κόντρα στη Γουλβς.

Έγραψαν λοιπόν οι Times ότι τα νέα αφεντικά της Νιουκάστλ έχουν ήδη δημιουργήσει μια λίστα προπονητών κι εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις. Ονόματα όπως αυτά των Πάουλο Φονσέκα, Λουσιάν Φαβρ και Λεονάρντο Ζαρντίμ, βρίσκονται στα υπόψιν της αγγλικής ομάδας. Συν τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος –με βάση πάντα το δημοσίευμα- έχει και πάρα πολλούς υποστηρικτές σε αυτή την κούρσα διαδοχής.

Είναι εφικτό; Όχι. Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν. Και φυσικά δεν θα συζητούσε οτιδήποτε όσο δεν είναι διαθέσιμος στην «αγορά». Και τέλος πάντων για να μην το ταλαιπωρούμε αδίκως; Και οι πληροφορίες από τον Ολυμπιακό ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Ότι δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό «θέμα» πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Υπάρχει όμως από την προσπάθεια που καταβάλουν κάποιοι συστηματικά – έστω δίχως μεγάλη φαντασία- να δημιουργήσουν «θέματα» στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Και προφανώς αυτοί δεν είναι οι Άγγλοι δημοσιογράφοι. Εδώ στα μέρη μας συχνάζουν.

Είναι οι ίδιοι που είδαν τον Χένρι Ονιεκουρού στη Μύκονο την προηγούμενη εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί που σήμερα ανακάλυψαν «κανάλια μάνατζερ» και άλλες ιστορίες για αγρίους γύρω από αυτή την ιστορία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate