Νικολακόπουλος: «Ο Ραντζέλοβιτς τα πηγαίνει μια χαρά στην Ισπανία» (vid)

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Ο Ραντζέλοβιτς τα πηγαίνει μια χαρά στην Ισπανία» (vid)

Νικολακόπουλος: «Ο Ραντζέλοβιτς τα πηγαίνει μια χαρά στην Ισπανία»
Για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, το παιχνίδι με την «διαφορετική» Φενέρ και εικόνα του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για την περίπτωση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και την θετική παρουσία του στη Λεγανιές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Σέρβος τα πηγαίνει πολύ καλά στη Λεγανιές και σε ένα πρωτάθλημα όπως η Segunda Division, χθες σκόραρε το τρίτο του γκολ, ενώ μετρά και μια ασίστ, δείχνοντας να αρπάζει την ευκαιρία. 
 
Επίσης, τόνισε ότι αν και πολλοί λένε ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλά, όμως με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει πέντε γκολ και τρία δοκάρια απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές του.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι η Φενέρ είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην Πόλη, συν το γεγονός ότι προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Γαλατά. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate