«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός»

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός»

«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Κάιλ Λαρίν, με τους Τούρκους να μιλούν για συμφωνία...  

 
Ο Λαρίν μένει ελεύθερος και από τον Γενάρη μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στη γειτονική χώρα θεωρούν δεδομένο το deal με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συγκεκριμένα, η «Milliyet» υποστηρίζει πως ήδη η πλευρά του παίκτη βρίσκεται επικοινωνία με τους Πειραιώτες, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με την Μπεσίκτας για νέο συμβόλαιο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε επαφές με τη διοίκηση των «αετών» και απαίτησε για τον πελάτη του τα χρήματα που παίρνει ο Γκεζάλ ήτοι 2.500.000 ευρώ ετησίως. Η Μπεσίκτας όμως ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να του προσφέρει αυτά τα χρήματα λόγω της υποτίμησης της τούρκικης λίρας.

Η πλευρά του Λαρίν ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία για το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδός εξτρέμ είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ακούστηκε για τους Πειραιώτες και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Εκτός από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν και οι Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, όμως στην Τουρκία επιμένουν για κλεισμένο deal.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate