Η... βόμβα της χρονιάς από τον Μαρινάκη στην TV - "Κλέβει" τεράστιο όνομα από τον Αλαφούζο!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Η... βόμβα της χρονιάς από τον Μαρινάκη στην TV - "Κλέβει" τεράστιο όνομα από τον Αλαφούζο!

Η... βόμβα της χρονιάς από τον Μαρινάκη στην TV - "Κλέβει" τεράστιο όνομα από τον Αλαφούζο!
Τηλεοπτική βόμβα: Μετακομίζει στο Mega η Σία Κοσιώνη; Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ;
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μια αποκλειστικότητα σας φέρνει το Athensmagazine.gr στο φως αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη, η οποία μετά από πολλά χρόνια ενδέχεται να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ!

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στις χαμηλές πτήσεις με το κεντρικό ειδήσεων του ΣΚΑΙ και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως άλλο κανάλι έχει πλησιάσει την Σία Κοσιώνη, ώστε να δει κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσει σε μια αλλαγή σελίδας! 

Τηλεοπτική βόμβα: Μετακομίζει στο Mega η Σία Κοσιώνη; Τέλος εποχής για τον ΣΚΑΙ;

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στο κανάλι του Φαλήρου πάνω από 10 χρόνια ωστόσο το γεγονός πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό της έχει κάνει διάφορους μνηστήρες να θέλουν να αποσπάσουν την θετική της απάντηση!

Αποχωρεί από το ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη;

Σία Κοσιώνη: Αυτό το κανάλι την έχει πλησιάσει!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το Mega έχει πλησιάσει την Σία Κοσιώνη, ώστε να δει κατά πόσο είναι εφικτό να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές! Είναι κοινό μυστικό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του "Μεγάλου Καναλιού", έχει πολύ καλές σχέσεις με την... κυβέρνηση, όπως αντίστοιχα έχει και το ΣΚΑΙ, αλλά και η Σία Κοσιώνη, η οποία είναι σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη!

Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεάσεις σε πολλά προγράμματα του Mega φέτος έχουν ανέβει στον Θεό με εξαίρεση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παραμένει σταθερά στη προτελευταία θέση της τηλεθέασης, πάνω μόνο από το Open!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει πάνω σε μια έμπειρη παρουσιάστρια, όπως η Σία Κοσιώνη, όπου η αλήθεια είναι πως η καριέρα της στο ΣΚΑΙ έχει μείνει πολύ στάσιμη και μια ενδεχόμενη μεταγραφή θα έκανε καλό σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές!

Προς το παρόν το ενδιαφέρον του Mega για την Σία Κοσιώνη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο μετά τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι κάτι παραπάνω από ανοικτά! Λέτε να έχουμε ένα τέλος εποχής στον ΣΚΑΙ;

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate