Η Άιντραχτ αποκάλυψε το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Η Άιντραχτ αποκάλυψε το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Η Άιντραχτ αποκάλυψε το κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με βίντεο που ανάρτησε στα social media έκανε τα αποκαλυπτήρια του κορεό που έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι κατάμεστο στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς και οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας γι' ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς ετοιμάζουν κάτι πολύ ωραίο.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η γερμανική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter αποκάλυψε το κορεό που έχουν ετοιμάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ένα κορεό που δεν περιορίζεται μόνο στο πέταλο των οργανωμένων, αλλά σε όλο το γήπεδο. Στην κεντρική κερκίδα, γράφει "red empire", δηλαδή "κόκκινη αυτοκρατορία" και στο πέταλο των οργανωμένων τα χαρτόνια θα σχηματίζουν το "gate 7", δηλαδή "θύρα 7".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες