Η επιστροφή του Τσιμίκα

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Η επιστροφή του Τσιμίκα

Η επιστροφή του Τσιμίκα
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο για την 4η αγωνιστική του Champions League και στο Νησί μιλούν για ειλημμένη απόφαση να πάρει φανέλα βασικού ο Τσιμίκας αντί του Ρόμπερτσον.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η Λίβερπουλ λίγα 24ωρα μετά την ισοπαλία με την Μπράιτον στο Άνφιλντ (2-2) και την απώλεια δυο βαθμών στην Premier League, κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδριτης εντός έδρας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι κόκκινοι που βρίσκονται στην κορυφή με το απόλυτο (3/3) θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να τελειώσουν με την υπόθεση πρόκριση.

Η εμφάνιση με τους «γλάρους» το περασμένο Σάββατο δεν ικανοποίησε τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μίλησε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και το γεγονός ότι «πέταξε» δυο βαθμούς. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Γερμανός τεχνικός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην αμυντική του τετράδα για το ματς με τους ροχιμπλάνκος για να επέλθει μια ισορροπία στις γραμμές των κόκκινων.

Για αυτό τον λόγο ο Κλοπ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Άντριου Ρόμπερτσον για το ματς με την Ατλέτικο και να ξεκινήσει βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, που έχει μέχρι στιγμής εξαιρετική παρουσία σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί. Τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο «Τσίμι» είναι δεδομένο ότι πρέπει να πάρει φανέλα βασικού, ενώ και οι οπαδοί αλλά και οι ρεπορτερ της Λίβερπουλ θέλουν να βλέπουν περισσότερο στο γήπεδο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος στατιστικά υπερισχύει μέχρι στιγμής του Ρόμπερτσον που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Εκτός από τον Τσιμίκα, ο Κλοπ σκέφτεται να αλλάξει και τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ, αφήνοντας στον πάγκο τον Κονατέ και ξεκινώντας τον Μάτιπ.

Αυτή είναι η πιθανή εντεκάδα της Λίβερπουλ ενόψει Ατλέτικο: 


Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate