Έντονο ενδιαφέρον απο Αγγλία για Αγκιμπού

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Έντονο ενδιαφέρον απο Αγγλία για Αγκιμπού

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει μπει στο κάδρο της παρακολούθησης από ομάδες του εξωτερικού, με αυτές της Αγγλίας να δειχνουν ήδη το ενδιαφέρον τους.  Οπως αναφέρει η εφημερίδα “Sun”: “η Λίβερπουλ, η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι.

Ολοένα και πιο ψηλά στις λίστες αρκετών ομάδων ανεβαίνει πλέον το όνομα του Αγκιμπού Καμαρά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει μπει στο κάδρο της παρακολούθησης από ομάδες του εξωτερικού, με αυτές της Αγγλίας να δειχνουν ήδη το ενδιαφέρον τους.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα “Sun”: “η Λίβερπουλ, η Λέστερ και Νιούκαστλ έχουν επαφές με τον ατζέντη του διεθνή άσου από τη Γουινέα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 20 εκατ. λίρες για τον 20χρονο άσο”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate