Βαλμπουενά: «Δικαιώθηκα για Μπενζεμά-Η ομοσπονδία δεν στάθηκε δίπλα μου»

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Βαλμπουενά: «Δικαιώθηκα για Μπενζεμά-Η ομοσπονδία δεν στάθηκε δίπλα μου»

Βαλμπουενά: «Δικαιώθηκα για Μπενζεμά-Η ομοσπονδία δεν στάθηκε δίπλα μου»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε τη δικαστική απόφαση για τον Καρίμ Μπενζεμά και κατακεραύνωσε τη γαλλική ομοσπονδία για τη στάση της. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δικαιωμένος αισθάνεται ο Ματιέ Βαλμπουενά από την απόφαση της γαλλικής δικαιοσύνης να τιμωρήσει με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του άσου του Ολυμπιακού.

«Είμαι ικανοποιημένος που αναγνωρίστηκε από τη γαλλική δικαιοσύνη πως ήμουν το θύμα σε αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανα ήταν το καθήκον μου ως πολίτης, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη για να μην επιτρέψω να με εκβιάζουν», τόνισε στο Radio Monte Carlo o Γάλλος μέσος.

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς κατακεραύνωσε τη γαλλική ομοσπονδία και ειδικά τον πρόεδρο, Νοέλ Λε Γκρετ για τη στάση που κράτησαν. «Εξεπλάγην, αν και τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτό το χώρο. Είχα ελάχιστη συμπαράσταση από την εθνική ομάδα, παρότι επρόκειτο για μια υπόθεση του ποινικού δικαίου και δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό. Ο κύριος Λε Γκρετ, όταν ήμουν στα πάνω μου με την εθνική ομάδα, έτρεχε και μου έγλυφε τα παπούτσια. Όταν εξαφανίζεσαι από το ραντάρ, γίνεται ο κύριος φάντασμα. Ίσως να έχασε τον αριθμό μου», ανέφερε πικραμένος. 
 
Νωρίτερα, ο Λε Γκρετ σχολιάζοντας την καταδικαστική απόφαση για τον Μπενζεμά, είπε: «Τον στηρίζω. Δεν αξίζει αυτή την τιμωρία. Η υπόθεση έπρεπε να είχε εκδικαστεί πολύ νωρίτερα. Εδώ άλλες πιο μεγάλες υποθέσεις κλείνουν σε έξι μήνες. Ο Καρίμ έχει δείξει ότι το έχει ξεπεράσει, όχι μόνο αθλητικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο. Η ομοσπονδία δεν θα τον τιμωρήσει. Σήμερα είναι ένας άνθρωπος που όλοι εκτιμούν».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate