Ζοσέ Σα: Το κλεμμένο δαχτυλίδι, ο Μαρτίνς και η σχέση που αποκαταστάθηκε στον Πειραιά

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ζοσέ Σα: Το κλεμμένο δαχτυλίδι, ο Μαρτίνς και η σχέση που αποκαταστάθηκε στον Πειραιά

Ζοσέ Σα: Το κλεμμένο δαχτυλίδι, ο Μαρτίνς και η σχέση που αποκαταστάθηκε στον Πειραιά

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Ζοσέ Σα μίλησε στην πατρίδα του για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς, το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το δαχτυλίδι που εκλάπη...

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ζοζέ Σα μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, για τη ληστεία στην Ελλάδα και την κλοπή του δαχτυλιδιού που ετοιμαζόταν να δώσει στη σύζυγό του Ρακέλ, αλλά και για τη σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς που αποκαταστάθηκε στον Πειραιά.

«Ο Ολυμπιακός έχει καλές εγκαταστάσεις και καλό γήπεδο. Τα άλλα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το καλό ήταν πως με τον Ολυμπιακό έπαιξα στο Champions League, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί.

Στον Ολυμπιακό ήμουν πιο ώριμος και η σχέση μας στην Ελλάδα μεγάλωσε. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, αλλά με έβγαλε κάποια στιγμή χωρίς να μου εξηγήσει το γιατί και είχα μια κακία μαζί του. Αυτό όμως ξεπεράστηκε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλή σχέση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κίπερ της Γουλβς, ο οποίος στάθηκε στη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό όπου πανηγύρισε το νταμπλ, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας, κατέκτησε το Nations League.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε πως εάν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ίσως να είχε γίνει τραγουδιστής!

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate