Γιατί ο Ζοσέ Σα εκνευρίστηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς…

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Γιατί ο Ζοσέ Σα εκνευρίστηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς…

Γιατί ο Ζοσέ Σα εκνευρίστηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς…
Ο Ζοσέ Σα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στη ληστεία που υπέστη στην Ελλάδα, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη σχέση που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς.Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, για τη ληστεία στην Ελλάδα και την κλοπή του δαχτυλιδιού που ετοιμαζόταν να δώσει στη σύζυγό του Ρακέλ, αλλά και για τη σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς που αποκαταστάθηκε στον Πειραιά.

Ο τερματοφύλακας της Γουλβς ανέφερε ακόμα στην Tribuna Expresso τον τρόπο που λήστεψαν το σπίτι του, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως έχει ταλέντο στη μαγειρική, ότι λατρεύει να παίζει padel και πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ίσως να είχε γίνει τραγουδιστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ολυμπιακός έχει καλές εγκαταστάσεις και καλό γήπεδο. Τα άλλα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το καλό ήταν πως με τον Ολυμπιακό έπαιξα στο Champions League, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί».

Φυσικά, το…highlight της συνέντευξής του ήταν η «αποκάλυψη» πως είχε πρόβλημα με τον Πέδρο Μαρτίνς από την εποχή που αγωνίζονταν στην Μαρίτιμο. «Στον Ολυμπιακό ήμουν πιο ώριμος και η σχέση μας στην Ελλάδα μεγάλωσε. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, αλλά με έβγαλε κάποια στιγμή χωρίς να μου εξηγήσει το γιατί και είχα μια κακία μαζί του. Αυτό όμως ξεπεράστηκε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλή σχέση».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το τAλέντο του στην μαγειρική αλλά και την επιθυμία του να ασχοληθεί με το τραγούδι εάν δεν τα κατάφερνε ως ποδοσφαιριστής. Στα «άσχημα» της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στο συμβάν που είχε πέσει θέμα ληστείας, με αποτέλεσμα να κλέψουν το δαχτυλίδι του αρραβώνα που ετοιμάζονταν να δώσει στην σύντροφό του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate