Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός…

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός…

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός…

Αρχισαν τα ταξίδια του τμήματος σκάουτινγκ, με σκοπό ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος για τις μεταγραφές. Οι χώρες που έχουν μπει στο στόχαστρο.

Οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ποτέ στον Ολυμπιακό. Και σε καμία ομάδα που λειτουργεί σοβαρά, με πλάνο, σχεδιασμό και βλέμμα στο μέλλον. Μπορεί, λοιπόν, να μην γίνονται κινήσεις στην αγορά, αλλά στον Πειραιά κάνουν ό,τι πρέπει για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τι κι αν ακόμη βρισκόμαστε στον Οκτώβριο, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (και όχι μόνο). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τμήμα σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων, όχι μόνο έχει ξεκινήσει να συλλέγει πληροφορίες για στόχους που έχουν ξεχωρίσει από τη διεθνή αγορά, αλλά έχουν ξεκινήσει και αποστολές εκτός Ελλάδος.

Την τελευταία διετία οι Πειραιώτες (όπως και όλες οι ομάδες) είχαν μεγάλες δυσκολίες να στείλουν τους «κατασκόπους» τους εκτός συνόρων, καθώς οι περιορισμοί λόγω του covid-19 είχαν κλείσει τα γήπεδα και για τις ομάδες που ήθελαν να κάνουν σκάουτινγκ. Εως και η UEFA είχε απαγορεύσει για ένα μεγάλο διάστημα μετακινήσεις ακόμη και των αντίπαλων
«κατασκόπων», που ήθελαν να κάνουν σκάουτινγκ για τα προσεχή μεταξύ τους παιχνίδια.

Ολο αυτό το σκηνικό είχε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη συνθήκη και σε μεταγραφικό επίπεδο. Καθώς σε κάποιες περιπτώσεις στόχοι δεν μπορούσαν να τσεκαριστούν δια ζώσης παρά μόνο μέσα από τις σχετικές πλατφόρμες σκάουτινγκ (WyScout κλπ).

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ξεκίνησε πάλι τις διεθνείς εξορμήσεις του, με σκοπό να έχει πλήρη εικόνα των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ ή έχουν προταθεί από ατζέντηδες. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν οργανωθεί και γίνει ταξίδια σε Ισπανία, Ελβετία και Ιταλία, ενώ είναι γνωστό ο Ολυμπιακός έχει μόνιμους «κατασκόπους» σε Γαλλία και Πορτογαλία, κάτι που σημαίνει πως η λίστα από αυτές τις δύο χώρες είναι γεμάτη.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός είχε στείλει σκάουτ σε Δανία και Σουηδία, επιβεβαιώνοντας ότι το σκάουτινγκ δεν επικεντρώνεται μόνο στις «γνωστές» χώρες από τις οποίες «ψωνίζει» παραδοσιακά (και με σημαντική επιτυχία) ο Ολυμπιακός, αλλά και σε νέες αγορές. Από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν «λαβράκια».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate