Νικολακόπουλος: «Υπό ειδική επιτήρηση Τζολάκης-Σουρλής στον Ολυμπιακό»

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Νικολακόπουλος: «Υπό ειδική επιτήρηση Τζολάκης-Σουρλής στον Ολυμπιακό»

Νικολακόπουλος: «Υπό ειδική επιτήρηση Τζολάκης-Σουρλής στον Ολυμπιακό»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Λίγο έλειψε ο Γιώργος Μασούρας να κάνει «εμφάνιση Φενέρ» στο χθεσινό ματς της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει με τους Τζολάκη και Σουρλή στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ύστερα από τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που υπήρξαν στην Εθνική Ελπίδων. 
 

Όπως σημείωσε, οι δύο νεαροί διεθνείς είναι «υπό ειδική επιτήρηση για ορισμένες μέρες. Επέστρεψαν χθες όσοι ήταν αρνητικοί. Είναι υπό επιτήρηση, επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ο ιός. Είναι αρνητικοί, αλλά επειδή ήταν τόσες μέρες στην Ελπίδων θα περιμένουν στον Ολυμπιακό να σιγουρευτούν ότι όλα είναι καλά, επειδή υπάρχει κίνδυνος να υπάρξει διασπορά στην ομάδα ενόψει των τριών σημαντικών αγώνων μέσα σε μία εβδομάδα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate