Το πλεονέκτημα της Άιντραχτ ενόψει Ολυμπιακού

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Το πλεονέκτημα της Άιντραχτ ενόψει Ολυμπιακού

Το πλεονέκτημα της Άιντραχτ ενόψει Ολυμπιακού

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ετοιμάζεται για το ματς με τη Χέρτα, αλλά ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Για τον Ολυμπιακό προέχει αυτή τη στιγμή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα έχει μπροστά του και ένα πολύ σημαντικό ματς για το Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Εάν οι πρωταθλητές Ελλάδας περάσουν αλώβητοι και από τη Γερμανία τότε θα έχουν αγκαλιάσει την πρώτη θέση του ομίλου τους. Πριν από αυτή την αναμέτρηση, όμως υπάρχει η δοκιμασία στα Γιάννενα και το "διπλό" είναι μονόδρομος.

Η Άιντραχτ, βέβαια, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Όλιβερ Γκλάσνερ παίζει αύριο (16/10) το μεσημέρι για την Bundesiga. Η Άιντραχτ όχι απλά παίζει αύριο (16/10) αλλά αγωνίζεται kai στο γήπεδό της κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου και στη συνέχεια απλά θα περιμένει τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες παίζουν μία μέρα αργότερα, την Κυριακή, κι έχοντας ταξίδι στα Γιάννινα. Σε αυτό το επίπεδο όλα παίζουν τον ρόλο τους και για την Άιντραχτ είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate