Τι ισχύει με Καντίογλου και Ολυμπιακό

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Τι ισχύει με Καντίογλου και Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Καντίογλου και Ολυμπιακό

Στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Φερντί Καντίογλου και τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τον 22χρονο άσο της τουρκικής ομάδας.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Φερντί Καντίογλου και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Φενέρμπαχτσε υπήρξε έντονη φημολογία για τον μπακ-χαφ της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα οι φήμες που αναπτύχθηκαν από τη γειτονική χώρα αφορούσαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποια είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή; Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει θέμα με τον Καντίογλου, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει καμία κίνηση ούτε προς την πλευρά του παίκτη, ούτε προς τη Φενέρ.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να ασχολείται με την περίπτωση του 22χρονου άσου που έχει γεννηθεί στην Ολλανδία και έχει κάνει μάλιστα συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας. Στην Τουρκία μπορεί να επιμένουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και φημολογία πως η Φενέρμπαχτσε του έχει κάνει πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Καντίογλου μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η τουρκική ομάδα προσπαθεί να του κάνει νέο συμβόλαιο. Τον 22χρονο άσο τον απέκτησε η Φενέρ το καλοκαίρι του 2018 από τη Ναϊμέγκεν και αυτή τη στιγμή η αξία του υπολογίζεται πως ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate