Τι έκαναν στο Καραϊσκάκη Wasserman και Goal Management…

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Τι έκαναν στο Καραϊσκάκη Wasserman και Goal Management…

Τι έκαναν στο Καραϊσκάκη Wasserman και Goal Management…
Εκπρόσωποι από δύο κορυφαία ξένα γραφεία μάνατζερ βρέθηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και to10.gr εξηγεί τους λόγους της παρουσίας τους.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ενδιαφέρον μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Για την ακρίβεια, όσα συνέβησαν στο γήπεδο είχαν μικρότερο ενδιαφέρον από τις παρουσίες στις εξέδρες. Εκεί όπου έδωσαν το παρόν σημαντικά πρόσωπα, τόσο από ομάδες όσο και από κορυφαία γραφεία μάνατζερ του εξωτερικού.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, λοιπόν, υπήρξαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες παρουσίες εκπροσώπων κορυφαίων γραφείων μάνατζερ, που συγκεκριμένο λόγο παρουσίας. Εξηγούμαστε.

Κατ’ αρχάς, στο γήπεδο βρέθηκε εκπρόσωπος της «Wasserman». Ενός από τα 2-3 μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στον πλανήτη. Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται… παντού. Σε όλα τα σπορ, σε όλο τον κόσμο και έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα με την εμπλοκή της στις δύο μεγαλύτερες πωλήσεις του ΠΑΟΚ, τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Χρήστο Τζόλη. Αμφότεροι στη Νόριτς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της Wasserman προσεγγίζουν Ελληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές, με σκοπό να συνεργαστούν μαζί τους. Εχουν ανοίξει φάκελο με τα ταλέντα που τους ενδιαφέρουν από τη χώρα μας και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους. Δείχνοντας ως «οδηγό» όσα συνέβησαν ειδικά με τον Τζόλη και τη fast track πώλησή του, μόλις στον πρώτο χρόνο της επαγγελματικής του παρουσίας.

Αρκετοί παίκτες και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο στόχαστρο της αμερικανικής εταιρείας. Χωρίς ακόμη να υπάρχουν υπογραφές ή συμφωνίες.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ωστόσο, βρέθηκε ακόμη ένα πολύ σημαντικό γραφείο από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση έδωσε το παρών ο ιδιοκτήτης της «Goal Management», Αλμπέρτ Μποτίνες. Ο Ισπανός ατζέντης είναι εκπρόσωπος του Αϊτόρ, αλλά η παρουσία του στο γήπεδο δεν είχε να κάνει μόνο με τον πελάτη του. Αλλά και με τον Ολυμπιακό. Καθώς ο Μποτίνες θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ερυθρόλευκους. Προμοτάροντας το πελατολόγιό του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως καμία από τις δύο εταιρείες δεν εκπροσωπεί κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν επαφές με τη Wasserman, κυρίως μέσω… Νότιγχαμ. Καθώς η αμερικανική εταιρεία εκπροσωπεί τρεις παίκτες της αγγλικής ομάδας (ΜακΚένα, Λόλεϊ, Κόλμπακ).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate