Ταξίδι για νέο... λαβράκι στον Ολυμπιακό- "Εκτόξευση" Έλληνα άσου- "Κέρδος" 1 εκατομμύριο στο Λιμάνι

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ταξίδι για νέο... λαβράκι στον Ολυμπιακό- "Εκτόξευση" Έλληνα άσου- "Κέρδος" 1 εκατομμύριο στο Λιμάνι

Ταξίδι για νέο... λαβράκι στον Ολυμπιακό- "Εκτόξευση" Έλληνα άσου- "Κέρδος" 1 εκατομμύριο στο Λιμάνι
Ο Μοντεστό μπήκε στο αεροπλάνο για να τσεκάρει συγκεκριμένα ματς. Το πλάνο του Ολυμπιακού για τις μεταγραφές νεαρών ταλαντούχων παικτών, γιατί το παράδειγμα του Αγκιμπού Καμαρά δεν είναι το μοναδικό και οι... υπεραξίες που έχουν "καρπωθεί" οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μπορεί τα αγωνιστικά να έχουν… παγώσει στους Ερυθρόλευκους λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μείνει με λιγοστούς παίκτες ώστε να προετοιμάζονται ενόψει της δύσκολης συνέχειας στις υποχρεώσεις όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι στον σύλλογο που αυτές τις μέρες κυριολεκτικά… τρέχουν.

Ο λόγος για τον Φρανσούα Μοντεστό και τους συνεργάτες στο τμήμα σκάουτινγκ όπου αυτές τις μέρες παρακολουθούν τους αγώνες των εθνικών Κ21, 19 και 17 των χωρών τους ώστε να μπορέσουν να βρουν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τους Πειραιώτες στο μέλλον.

Άλλωστε ο Γάλλος βρίσκεται στην κορυφή του Ερυθρόλευκου σκάουτινγκ από τον Οκτώβριο του 2017 και δεν είναι λίγα τα… διαμαντάκια που έφερε με ελάχιστα χρήματα στον Πειραιά. Τελευταία φυσικά… ανακάλυψη του Γάλλου, αλλά και των συνεργατών του δεν είναι άλλος από τον Αγκιμπού Καμαρά, που βρέθηκε στου Ρέντη με μόλις 120.000 ευρώ από την δεύτερη ομάδα της Λιλ και ενώ αρχικά προοριζόταν για τον Ολυμπιακό Β' έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της… μηχανής του Μαρτίνς εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το ταλέντο του.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο 20χρονος ποδοσφαιριστής από Γουινέα που έχει έρθει μετά από υπόδειξη του τμήματος σκάουτινγκ. Αξίζει να αναφερθούμε στον Νίκολα Τσούμιτς και στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που αποκτήθηκαν από την Ραντνίτσκι με 500.000 και 550.000 ευρώ αντίστοιχα και στο Νεμάνια Νίκολιτς από την Μλάντοστ με 150.000 στα 18 του χρόνια. Βέβαια πιο ενδεικτική περίπτωση της δουλειάς του Μοντεστό είναι ο Κωσταντίνος Τζολάκης που έγινε κάτοικος Πειραιά το 2018, σε ηλικία μόλις 16 ετών, έναντι 40 χιλιάδων, και έφτασε την φετινή σεζόν να αγωνιστεί βασικός στα προκριματικά του Champions League με τους Ερυθρόλευκους έχοντας εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 750.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ πλέον ο Μοντεστό και οι συνεργάτες του έχουν ακόμα ένα… όπλο στην φαρέτρα τους, την δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, κάτι που τους κάνει να ψάχνονται ακόμα περισσότερο για ταλέντα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate