Σταματέλος: «Ανακούφιση με Ροντρίγκες, τι γίνεται με Σεμέδο»

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Σταματέλος: «Ανακούφιση με Ροντρίγκες, τι γίνεται με Σεμέδο»

Σταματέλος: «Ανακούφιση με Ροντρίγκες, τι γίνεται με Σεμέδο»
Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στα καλά νέα από τον τραυματισμό του Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και τα δεδομένα για την πολύ πιθανή επάνοδο του Ρούμπεν Σεμέδο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. 
 
Στα δεδομένα για τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Υπάρχει ανακούφιση με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Πάνω που έδειξε μεγάλη διαφορά στα εξτρέμ του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά. Μάλλον θα χάσει μόνο το ματς με Παναιτωλικό. Με την εικόνα του Ονιεκούρου, θα πρέπει να τον βάλει σε γυάλα η ομάδα τον Γκάρι για να μην πάθει τίποτα. Μακάρι ο Ονιεκούρου να μας κάνει σύντομα να ασχοληθούμε με εκείνον για κάτι περισσότερο από το μαλλί του», τόνισε. 
 
Όσο για τον Πορτογάλο στόπερ, είπε: «Είναι κοντά σε συμφωνία για να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Σεμέδο. Δεν θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πουλήσει έναν παίκτη μετά από τόσους μήνες απραξίας. Ακόμη και τώρα να τον πουλήσει, δεν θα εισπράξει τα χρήματα που θα μπορούσε να πάρει το καλοκαίρι». 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate